Takmičenje

Heineken ® je na tržištu Bosne i Hercegovine pokrenuo takmičenje “Player 0.0”

Najbolji takmičar ili takmičarka iz Bosne i Hercegovine imat će jedinstvenu priliku da se trka s Max Verstappenom na internacionalnom eventu krajem 2024. godine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 03. 2024. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Player 0.0 je najnovija aktivacija Heineken® Formula 1® globalnog partnerstva koja je dio kampanje odgovornog konzumiranja alkohola pod nazivom “Kada voziš nemoj piti”. Max Verstappen je postao globalni Heineken 0.0 ambasador promovirajući kampanju kroz kreativne aktivnosti.

  / Foto: PR / Heineken takmičenje Player 0.0

Svi punoljetni stanovnici Bosne i Hercegovine imaju pravo na učešće tako što će se prijaviti na www.heineken.com/player00. U periodu 1.3. – 31. 3. 2024. na ovoj web stranici će biti otvorene “virtualne kvalifikacije” koje predstavljaju prvu fazu takmičenja. Najboljih 16 takmičara virtualnih kvalifikacija će dobiti priliku da krajem aprila u Sarajevu uživo sudjeluju na BiH finalu s F1 trkaćim simulatorima.

Heineken je osigurao itekako vrijedne nagrade pa će tako pobjednik BiH finala osvojiti direktni plasman u internacionalno finale i takmičenje na F1 simulatoru protiv trostrukog svjetskog šampiona, Max Verstappena. Osvajač drugog mjesta će osvojiti putovanje na Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

  / Foto: PR / Heineken takmičenje Player 0.0

Kroz ovu inovativnu platformu, Heineken® u Bosni i Hercegovini nastavlja da svojim potrošačima osigurava najbolja iskustva sa brendom. Od prvog partnerstva s F1® 2016., Heineken® je predan sprečavanju vožnje pod utjecajem alkohola, promovirajući “Kada voziš nemoj piti” i nastavljajući s inovacijama kroz svoje marketinške kampanje.

Više informacija o učešću u takmičenju možete saznati na www.heineken.com/player00.

Kopirati
Drag cursor here to close