Spremni za ludilo?

FOTO | Entrio stigao u BiH u velikom stilu: Nikada lakše i jeftinije na Ultru

"Ovime se označava novo poglavlje na event tržištu BiH", istaknuo je Marszalek.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 04. 2024. u 17:05 J. Pervan |Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sretan sam što mogu najaviti da je najveća regionalna event platforma Entrio došla u Bosnu i Hercegovinu", ponosno je kazao osnivač i vlasnik Entrija Berislav Marszalek.

Naime, Entrio je u petak na kick-off eventu u hotelu Marriott u Sarajevu ugostio medije i organizatore najvažnijih koncerata, festivala, konferencija te sportskih događanja u Bosni i Hercegovini.

Milijun ulaznica

Okupljenima je predstavljena prednost ticketing platforme Entrio te novosti koje ona donosi na bh. tržište.

"Ovime se označava novo poglavlje na event tržištu BiH", istaknuo je Marszalek te pojasnio kako Entrio godišnje prodaje gotovo 3.500 događaja među kojima su festivali, koncerti, predstave te sportska i kulturna događanja.

Video: Marszalek: Nama je 2020. promet pao za 90%, ali smo umjesto bankrota izišli još jači

Kakvu ulogu Entrio ima u svijetu evenata, svjedoči i činjenica da je ova platforma u 2023. godini izdala milijun ulaznica za preko 3.000 događaja u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

"Entrio kao platforma omogućava organizatorima da prodaju više ulaznica, štede svoje vrijeme i da se u biti na jedan izuzetno moderan način u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima obrate svojoj publici te dovedu još više posjetitelja", pojasnio je Marszalek.

Dolazak Entrija na bh. tržište omogućit će posjetiteljima željnim zabave da na najlakši mogući način dođu do ulaznica za domaće, ali i regionalne događaje.

Posebne cijene

Na pitanje kako će ova platforma funkcionirati u BiH, Marszalek odgovara:

"Platforma je u razvoju već 13 godina, vodi ju tim iskusnih event eksperata od preko 30 ljudi. Ulažemo velike novce da to u softverskom smislu bude platforma koja stvarno donosi više. Omogućava prodaju više ulaznica i donosi detaljnu analitiku te organizatorima otkriva podatke koji im do sada nisu bili dostupni, poput demografskih i geografskih podataka koji omogućavaju optimizaciju prodaje. S druge strane platforma omogućava publici da na jednom mjestu pronađu događaje koji ih stvarno zanimaju".

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / Nikada lakše do ulaznica 

Okupljenima se obratio i osnivač i direktor MPG agencije te organizator Ultra Europe festivala Joe Bašić te najavio posebne cijene festivalskih ulaznica za bh. tržište.

"Imamo dugogodišnju suradnju s Entriom što se tiče prodaje ulaznica u Hrvatskoj i ove godine ćemo pokrenuti prodaju u Bosni i Hercegovini. Tom prigodom smo odlučili organizirati trodnevne ulaznice po 99 eura, što je naša najjeftinija ulaznica u svijetu. Nadam se da će to potaknuti još veći interes kod građana za dolazak na Ultra Europe festival ovo ljeto", istaknuo je Bašić.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / Osnivač i direktor MPG agencije te organizator Ultra Europe festivala Joe Bašić

Deseti rođendan 

Ultra Europe festival ove godine slavi svoj deseti rođendan, a kako je Bašić najavio medijima u Sarajevu, posjetitelje festivala očekuje puno iznenađenja.

"Kao i svake godine, Ultra pokušava biti veća i veća te će i ove godine to biti jedan veliki spektakl za sve koji uživaju u elektronskoj glazbi. Osjetit će energiju koju samo Ultra Europe može napraviti", naglasio je Bašić.

Podsjetimo, ovog ljeta će splitski Park Mladeži od 12. do 14. srpnja ponovno biti epicentar globalne elektronske glazbene scene.

Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet, prva su otkrivena imena rođendanskog izdanja, a svaki od njih spreman je ispisati novo poglavlje u bogatoj povijesti festivala.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / Gosti su slušali o prednostima Entrio platforme u BiH 
Kopirati
Drag cursor here to close