''Totalni i kompletni bankrot Tesle''

Elon Musk skupo platio prvotravanjsku šalu

Iako je riječ samo o šali, ove Muskove tvitove možemo shvatiti i kao poruku svima koji predviđaju bankrot njegove kompanije, a čini se kako je takvih analitičara i novinara sve više.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 04. 2018. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijesti koje proteklih dana kruže medijima o Tesli nisu previše pozitivne – osim o prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio jedan vlasnik Modela X dok je automobilom upravljalo računalo, financijski analitičari i tehnološki novinari sve češće spominju i bankrot ove kompanije.

Problem s financijama dobro su poznati te je Tesla prošli godinu završila s više od dvije milijarde dolara gubitka pa se dioničari ove kompanije nadaju kako Musk ima plan za spas Tesle, piše Zimo.co.


A Elon Musk u nedjelju je imao zanimljiv dan na Twitteru – prvo je tijekom dana objavio kako ima važnu novost, što je razveselio dio njegovih pratitelja na ovoj društvenoj mreži, no većina je ipak pretpostavila kako će ta velika novost biti vezana uz jučerašnji datum, 1. travanj.

Pokazalo se kako su bili u pravu jer je Musk "potvrdio" nagađanja i objavio je totalni i kompletni bankrot Tesle. Nakon toga je objavio fotografiju na kojoj u "nesvijesti" leži uz svoj automobil okružen "Teslaquillama" s vidljivim tragovima suza na njegovom licu i natpisom "bankwupt".

Kopirati
Drag cursor here to close