Društveno odgovorno poslovanje

Donacija sokova Juicy kompanije Boreas d.o.o.

Društvena odgovornost i solidarnost u ovom trenutku borbe protiv korona virusa su najvažniji.
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 04. 2020. u 20:28 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društveno odgovorno poslovanje sastavni je dio poslovanja kompanije Stanić Beverages i brenda Juicy, a svojim akcijama doniranja svojih proizvoda žele poticati i druge na pomaganje najpotrebnijim.

S tim u vezi nakon niza uspješnih akcija doniranja u ovoj godini, od kojih bismo istakli samo neke i to JU Zavod za nezbrinutu djecu Pazarić , Zavod „Drin“ Fojnica, JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja Rada Vranješević gdje je ukupno donirano 18.200 litara soka, Juicy i dalje nastavlja sa donacijama u ovo teško vrijeme pandemije korona virusa.

Foto: PR / Donacija sokova Juicy kompanije Boreas d.o.o.

Društvena odgovornost i solidarnost u ovom trenutku borbe protiv korona virusa su najvažniji. Imajući to u vidu, kompanija Stanić Beverages d.o.o. i brend Juicy pružile su podršku zdravstvenom sektoru u BiH, prvenstveno liječnicima, medicinskom osoblju te svima onima koji svakodnevno brinu o oboljelima od koronavirusne infekcije (COVID – 19).

U želji da im se barem malo pomogne u obavljanju svakodnevnih iscrpljujućih poslova, kompanija Stanić Beverages d.o.o. je donirala 14.040 litara Juicy 100% soka i to Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 720 litara te Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru 720 litara soka. Također, Juicy 100% sok je doniran i kliničkim centrima Tuzla i Banja Luka u ukupnoj količini od 3.100 litara.

Kopirati
Drag cursor here to close