Blagdanska kampanja Mercator BH

Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 12. 2020. u 12:14 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polako ispraćamo jednu veoma neobičnu godinu, godinu punu izazova, godinu koja nam je uskratila neke svakodnevne užitke, a ponekad smo zajedno preživljavali i teške trenutke. Godinu u kojoj smo naučili kako da čuvamo roditelje bez zagrljaja, kako da distancom pokazujemo brigu i ljubav za druge, da učimo djecu nekim drugim navikama i godinu u kojoj smo shvatili da je u krugu porodice bezuslovna ljubav, sreća, potreba, glavni oslonac, pokretač svih dobrih stvari i utočište u teškim trenucima.

U porodici tražimo podršku u emocionalnom smislu, snagu i razumijevanje. Zato volimo kada smo zajedno, da svi skupa ispunimo praznike porodičnim veseljem, da uživamo u svakom trenutku provedenom sa porodicom i da budemo svjesni da je baš to okruženje, mjesto u kojem vlada toplina, poput one praznične koja nas uskoro očekuje.

A mi u Mercatoru smo se potrudili da uđemo u vaše domove, da svi zajedno postanemo članovi jedne velike Mercator porodice, jer smo usprkos teškoj godini za sve nas, uspjeli realizirati niz uspješnih projekata, predano radili na širenju svog asortimana, promociji domaćih proizvoda i održavanju nivoa po kojem smo prepoznatljivi na našem tržištu.

Za kraj godine i uz prazničnu poruku “Ispunimo praznike porodičnim veseljem”,našim kupcima smo pripremili raznovrstan asortiman svega što je potrebno za bogatu prazničnu trpezu, a kako bi pronašli sve potrebno za ovogodišnje praznike, ponuda iz redovnog kataloga je obogaćena sa četiri dodatna kataloga: igračaka za djecu, novogodišnjih ukrasa, tehnike vrhunskih performansi i od ovog četvrtka, katalog ljepote i njege. I to nije sve, kraj godine ćemo uljepšati i sretnim dobitnicima nagradne igre “Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine” i “Mercator i Pika te vode na skijanje”.

Želimo vam sretne predstojeće blagdane, sa nadom da će nova 2021. godina biti godina ljubavi, sreće i povratka na način života koji smo navikli i kojem se sada radujemo više nego ikada prije. Bili smo uz vas u ovim izazovnim vremenima i ostajemo zajedno i ubuduće, da brinemo jedni za druge.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close