Još bolje iskustvo kupovine

Aksa na novoj lokaciji u Sarajevu – još bliže vama

Pripremili smo još bolje iskustvo kupovine u Aksi, koja će od sada Sarajlijama biti još bliža!
Gospodarstvo / Tvrtke | 27. 01. 2022. u 11:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom preseljenja Akse na novu lokaciju u Sarajevu – u Ulicu Zmaja od Bosne 74, u subotu 29. siječnja 2022. u 11 sati posjetitelje očekuje nezaboravna zabava, ali i odlični popusti.

Pripremili smo još bolje iskustvo kupovine u Aksi, koja će od sada Sarajlijama biti još bliža!

Tim povodom očekujemo vas na proslavi koju će obilježiti mnoštvo sjajnih akcija, dok će mališani uživati u veselom druženju s klaunom, uz face painting i još puno iznenađenja. Za raspjevanu atmosferu pobrinuti će se naš DJ, uz kojeg će zabava za velike i za male biti još uzbudljivija.

PR  / Aksa na novoj lokaciji u Sarajevu – još bliže vama

Naše kupce će naročito obradovati popust na kasi od 20% na kolica, auto-sjedišta, drveni namještaj, igračke i tekstilno opremanje, te dodatnih 10% na već snižene artikle konfekcije. A kako bismo roditeljima pružili podršku u prvim bebinim danima, pripremili smo popust od čak 50% na odlične Cybex trio sisteme i 40% na auto-sjedalicu Migo.

To, naravno, nije sve!

Tokom trajanja akcije, od 29. do 31. januara, u Aksi se može iskoristiti i ova super ponuda! Prva tri kupca sa iznosom računa iznad 500 KM dobivaju poklon – auto-sjedalicu Migo. Veoma vrijedne nagrade spremili smo i za 47 kupaca čiji račun bude prešao 300 KM.

Više nego dovoljno povoda da nas posjetite i uveličate nam ovaj divan dan u novoj, ljepšoj Aksa prodavnici! 

PR  / Aksa na novoj lokaciji u Sarajevu – još bliže vama

Aksa je brend koji u svom asortimanu nudi sve za bebe i djecu uzrasta do 12 godina. Na jednom mjestu roditelji mogu pronaći najveći izbor kolica, auto-sjedalica, hranilica, odjeću, obuću, igračke, hranu te artikle za edukaciju, pelene i različite dodatke za majku i bebu.

U maloprodajnim objektima u Sarajevu, Banjaluci, Bijeljini i Mostaru Aksa raspolaže asortimanom od 30.000–50.000 različitih artikala koji odgovaraju na sve potrebe roditelja i djece.

Naša je misija da svako roditeljstvo učinimo čarobnijim, a djetinjstvo sretnijim.

Kopirati
Drag cursor here to close