Addiko novogodišnji praznici sa duplim poklonom

Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 12. 2020. u 15:17 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka od ponedjeljka, 14.12.2020, organizira još jednu Addiko Red Week akciju. Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit u tjednuo d 14. do 18.12.2020. godine i čiji kredit bude odobren i plasiran, na poklon će dobiti prvu ratu kredita, i to već u ovom mjesecu. Za klijente će takođe biti osigurana i pogodnost ugovaranja kredita bez troškova obrade.

“Praznično slavlje započinjemo nešto ranije ove godine, uz poseban poklon postojećim i novim klijentima. Svjesni činjenice da vrijeme praznika, ali i dolazak zime, uvijek dodatno opterete porodični budžet, te da je potreba za gotovinom u ovom periodu najveća, organizovali smo novogodišnji Addiko Red Week. U ovoj akciji, praznična ponuda traje cijelu sedmicu, a klijente ćemo obradovati tako što ćemo im pokloniti prvu ratu kredita već u ovom mjesecu. Tako će, nadamo se, svi dobiti poklone na vrijeme, a kućni budžet ćemo barem dijelomično rasteretiti troškova praznika”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

„I tokom cijele 2020. godine našim smo klijentima omogućavali niz pogodnosti za kupovinu i korištenje Addiko proizvoda i usluga. U skladu sa istom strategijom, a u okviru novogodišnjeg Addiko Red Week-a, pored prve rate na poklon koja će, klijentima koji realizuju kredit u okviru ove posebne ponude, biti isplaćena već u ovom mjesecu, omogućiti i odobrenje kredita bez troškova obrade,“ istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akciju Addiko Red Week, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujući pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizira već drugi put ove godine. I ovaj put je zahtjev za Addiko Blic gotovinski kredit moguće podnijeti online, putem web stranice addiko.ba, u bilo kojoj Addiko poslovnici, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom) te putem zvanične Facebook stranice „Addiko Bank u BiH“.

Kopirati
Drag cursor here to close