Novo priznanje

Addiko banka osvojila dvije Best Employer Brand Awards Adria 2021 nagrade

Addiko Banka dobila je priznanjima za employer branding strategiju za Addiko Grupaciju i sve zemlje u regionu u kojem Addiko posluje.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 12. 2021. u 09:59 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Banka dobitnica je dvije nagrada Best Employer Brand Awards Adria 2021 koje za najbolji brend poslodavca dodjeljuje Carreer Centar iz Hrvatske. Proglašena je najboljim brendom poslodavca u bankarskom sektoru i najboljim brendom poslodavca u kategoriji integracije brenda poslodavca i korporativnog brenda.

Best Employer Brand Awards Adria 2021 nagrade dodatno naglašavaju uspješnu implementaciju nove komunikacijske strategije koju je Addiko banka predstavila ove godine. Nastala je na temelju povratnih informacija zaposlenika i korporativnih vrijednosti Addiko banke. Kroz slogan „banka za netipične bankare“ i različite aktivnosti koje je dosad provela, Addiko banka ističe svoju kulturu zajedništva, poticajno okruženje te važnost lične inicijative kod svakog zaposlenika.

“Ponosni smo na osvojene nagrade koje su još jednom potvrdile da se, uz kvalitetne usluge, ključ naše prepoznatljivosti nalazi i u autentičnosti koju svjedoče naši zaposlenici”, izjavila je Tanya Šplajt-Brainović, izvršna direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima Addiko Grupe.

Marina Jurić, viši ekspert za HR savjetovanje Addiko Grupe, bila je nominirana za najboljeg Employer Brand menadžera. „Naš cilj bio je brend poslodavca spojiti s onim što Addiko banka jeste, njenim vrijednostima i kulturom, istovremeno odražavajući iskustva naših zaposlenika. Vjerujemo u kulturu poticanja inovativnih rješenja, uvažavanja povratnih informacija i njegovanja ljudskih odnosa. Addikov tim zaslužuje biti prepoznat i percipiran za sve ono što smo prošlih godina stvarali u svim zemljama regije u kojima smo prisutni “, istaknula je Jurić.

Po čemu je Addiko banka za netipične bankare pogledajte ovdje

Kopirati
Drag cursor here to close