325 m2

Najstariji austrijski bordel traži novog vlasnika: Cijena, prava sitnica!

Inače, ako Maxim ne želite samo iznajmiti, možete unajmiti poslovni prostor u prizemlju i novoizgrađeni penthouse stan iznad prostora.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 01. 2023. u 20:30 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najstariji bordel u Austriji - ako ne i u Europi - nalazi se u Badgasse u Steyru i sada je ponovno dostupan.

Agent za nekretnine Maximilian Mayrhofer traži novog najmoprimca. Krajem prošle godine u gotovo povijesnom bordelu ugasila su se crvena svjetla.

Za ustanovu izravno na srednjovjekovnim gradskim zidinama Steyr potrebno je izdvojiti 4800 eura mjesečno.

Naknada nije potrebna. Potreban je samo depozit od 15.000 eura.

“Za to dobivate bordel s vrlo posebnim ambijentom. Bio je otvoren prije nego što je Amerika uopće otkrivena", kaže Mayrhofer za Kronen Zeitung.

Bordel je prvi put otvorio svoja vrata 1477. godine i naravno morao je proći kroz mnogo toga u gotovo 550 godina. Ipak, sačuvani su jedinstveni bačvasti i mrežasti svodovi. Ni dozvole nikada nisu izgubljene.

"Oni su povezani sa zgradom. Nova molba za koncesiju sada nikad ne bi prošla", uvjeren je Mayrhofer.

U neposrednoj blizini bordela nalazi se crkva i škola. Sve u svemu, pbjekt ima korisnu površinu od 325 četvornih metara. Osim barskog prostora u prizemlju, na katu se nalazi osam soba. Najmoprimac ovo može iznajmiti za osam žena. Kao samozaposlena osoba možete se baviti najstarijim zanatom na svijetu.

Inače, ako Maxim ne želite samo iznajmiti, možete unajmiti poslovni prostor u prizemlju i novoizgrađeni penthouse stan iznad prostora.

Kopirati
Drag cursor here to close