Stambeno-poslovni objekt

Počinje izgradnja nove zgrade u Centru 2

Kvadrature stambenih jedinica su u rasponu od 48 do 77 m2, od jednosobnih do stanova s 3 spavaće sobe.
Gospodarstvo / Promo | 09. 08. 2018. u 13:42 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na građevnoj čestici u mostarskom naselju Centar 2, u Ulici Mile Budaka, gradi se stambeno-poslovnog objekt, kojeg potpisuju arhitektonski ured Div Design Studio d.o.o. i investitor Majop d.o.o.

Foto: Promo / Lokacija nove zgrade u Centru 2

Zahvaljujući inovativnom i modernom dizajnu te najvišim standardima gradnje, objekt podrazumijeva lagodni koncept stanovanja. Pri planiranju stanova naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti kvadrature. Kvalitetom gradnje, pomno biranim materijalima te provjerenim izvođačima jamčimo zadovoljstvo te nastojimo osigurati ugodan boravak naših kupaca u njihovim novim domovima.

Foto: Promo / Stan broj 1 u novoj zgradi u Centru 2

Objekt se nalazi u mostarskom naselju Centar II. Neposredna blizina škole, vrtića, parka, sportskih objekata, kao što je gradski bazen, trgovačkog centra Mepas Mall te odlična prometna povezanost daju objektu urbanu notu.

Foto: Promo / Stan broj 2 u novoj zgradi u Centru 2

Stambeno-poslovni objekt nudi jednu podzemnu etažu, poslovne prostore u prizemnoj etaži te stanove na četiri stambene etaže. U podzemnoj etaži će se nalaziti skupna garaža s ukupno 16 parkirališnih mjesta u koju se ulazi uz pomoć auto-lifta. U nadzemnom dijelu građevine nalazi se 16 stanova te poslovni prostori.

Foto: Promo / Stan broj 4 u novoj zgradi u Centru 2

Kvadrature stambenih jedinica su u rasponu od 48 do 77 m2, od jednosobnih do stanova s 3 spavaće sobe.

Omogućene su preinake unutar stambenih jedinica do određene faze izgradnje radi što veće i bolje usklađenosti želja i potreba kupca.

Foto: Promo / Stan broj 3 u novoj zgradi u Centru 2

Kako smo već naveli, arhitektonski i planski smo oblikovali stanove, tako da rezultat bude što veća funkcionalnost, iskoristivost te maksimalna osvijetljenost prirodnim svjetlom U SVIM PROSTORIJAMA UNUTAR KOJIH SE BORAVI, uz balkon u svakoj stambenoj jedinici.

Foto: Promo / Tlocrt nove zgrade u Centru 2

Svaka stambena jedinica je opremljena klima-uređajima, parketom, podnim grijanjem u kuhinjama i kupaonicama, PVC stolarijom s komaricama, visokokvalitetnim sanitarijama i keramikom, zvučnim i termo-fasadama, video-nadzornim portafonima, video-nadzorom zgrade i garaže, masivnim i kvalitetnim protupožarnim i protuprovalnim vratima.

Planirani početak gradnje je jesen 2018. god., a završetak radova ljeto 2019.

Detaljnije informacije pronađite na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close