Učite s osmijehom!

Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.
Gospodarstvo / Promo | 10. 01. 2018. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3KM/sat.

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena.

Ako ste pomislili da je ovo još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika, u krivu ste!

Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata.

I to širom. Vokabula je centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvalitetna predavanja.

Znamo da ste izgubili povjerenje u druge tečajeve njemačkog jezika u Mostaru, no, Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik. Jeste li ikad učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lakouče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru, uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene. Dakle... koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjerite na Facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici. Upisi traju još nekoliko dana a prijaviti se možete ovdje. Prijava je kratka i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

 Dođite i uvjerite se!

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Vaša Vokabula organizira Dane otvorenih vrata i za Vas smo otvoreni od 8.1. do 12.1. u periodu od 12 do 16.30 sati. Dani otvorenih vrata održavat će se paralelno u centru na Rondo te u centruna Bulevaru. Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

CENTAR RONDO

Kralja Petra Krešimira IV bb
(SPC Rondo, I. Kat)
T: +387 63 459 326 (Mob/Viber/SMS)

CENTAR BULEVAR

Husnije Repca 7
(Iza caffe „Niđe veze“)
T: +387 60 32 38 332 (Mob/Viber/SMS)

vokabula.com
Facebook
[email protected]

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Kopirati
Drag cursor here to close