SiM Impex

Veliki sajam auto-dijelova i garažno-servisne opreme u Banjaluci

SiM Impex u subotu 27. travnja organizira veliki sajam najpoznatijih brendova iz svijeta auto-dijelova i garažno-servisne opreme!
Gospodarstvo / Promo | 26. 04. 2024. u 11:47 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne propustite ovu izuzetnu priliku za kupovinu po sajamskim cijenama!

U Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci, u zgradi kompanije SiM Impex, u subotu 27. aprila održat će se sajam kojim ova kompanija ujedno proslavlja i jubilej – 25 godina svog rada. Ovo je i prilika da od 10 do 18 časova toga dana, kada će vrata sajma biti otvorena za sve zainteresirane, posjetite štandove 37 svjetskih izlagača, te se još bolje upoznate s asortimanom više od 40 poznatih brendova.

Poseban akcenat je, pored dobavljača auto-dijelova, ovoga puta na garažno-servisnoj opremi, kojoj će biti posvećena posebna hala. Ulje, maziva, akumulatori, gume, ručni alati, montirke, balansirke, dizalice, dijagnostika, ADAS i još mnogo toga čeka vas na adresi SiM Impex-a u Banjaluci toga dana.

Iz SiM Impex-a poručuju da je ovo jedinstvena prilika da se kupci i posjetioci sajma na jednom mjestu susretnu s ponudom brendova iz svijeta automotiva, ali i da se počaste specijalnim, znatno nižim cijenama najkvalitetnije auto-opreme. „Pozivamo sve naše sugrađane, ali i kupce iz cijele BiH da nam se pridruže u subotu, jer ih očekuje mnoštvo iznenađenja od naših izlagača, mnogo poklona i nagrada“, navode iz kompanije SiM Impex.
Pored sajamskih aktivnosti, domaćin sajma organizirao je i nagradnu igru za svaki račun koji bude napravljen toga dana na sajmu, kao i zabavu nakon zatvaranja ovog svojevrsnog festivala auto-opreme.

Kopirati
Drag cursor here to close