Novo u Mostaru

Uskoro: A Mano Street Food

Iz restorana “A Mano” kažu kako su mislili na sve, pa će na ponudi biti i vegetarijanski te bezglutenski jelovnik, uz još mnoštvo iznenađenja koja su uskoro spremna.
Gospodarstvo / Promo | 07. 12. 2020. u 21:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Od sada ne morate donositi teške odluke u vezi s ishranom, jer smo ih mi učinili lakim", poručuju iz street food objekta A Mano koji ubrzo svoja vrata otvara na adresi Kralja Tomislava 59 u Mostaru.

Danas je street food u gastronomiji cijenjen pojam i mnogi gastro novinari i putopisci upravo prema tom segmentu ocjenjuju gastronomske navike pojedinih naroda.

Brz tempo života, a opet želja za dobrim zalogajem, stvorila je potražnju za street food konceptom ugostiteljstva. A gdje postoji velika potražnja, postoji i kvalitetna ponuda.

Provjereni tim ljudi koji stoji iza već dobro poznatog imena „Milky“ u Mostaru, ovaj put je nadmašio sam sebe, te spojio dva nespojiva pojma u ishrani, brzo i zdravo.

Brzom stilu života kojem smo svi manje više podložni podario je ukusnu i zdravu hranu. Na toj adresi će vas uskoro uvjeriti da se hrana može spremiti brzo, a ujedno i visokokvalitetno. Moći ćete kušati vrhunske burgere, pizzu prema napolitanskoj recepturi koju su dodatno usavršili, američke hot dogove, razne zanimljive deserte i još mnogo toga, spremljeno brzo i uz mnogo pažnje prema namirnicama. Home made peciva, domaći pomfrit najviše kvalitete, pomno odabrani komadi mesa, raznoliki domaći umaci koji će svakoj hrani dati poseban okus garancija su da će se na ovoj adresi kvalitetno jesti.

Iz restorana “A Mano” kažu kako su mislili na sve, pa će na ponudi biti i vegetarijanski te bezglutenski jelovnik, uz još mnoštvo iznenađenja koja su uskoro spremna.

Moderno uređen interijer i ljubazno osoblje će cijeloj toj ponudi dati dodatnu vrijednost i uopće ne sumnjamo da se uskoro vidimo na spomenutoj adresi, da se zajedno uvjerimo zbog čega je street food sve popularniji koncept služenja hrane.

Kopirati
Drag cursor here to close