Upoznajte ECONOMY LIFE d.o.o. - Računovodstveno poduzeće iz BiH - za Republiku Hrvatsku

Poduzetnik ste iz BiH, a posjedujete poduzeće registrirano u Republici Hrvatskoj? Osjećate da su računovodstvene kuće u RH udaljene od Vas u svakom smislu? Želite individualan pristup svom poduzeću i njegovim ciljevima? Javite nam se.
Gospodarstvo / Promo | 31. 05. 2021. u 13:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog toga što radi iz Mostara, a posluje u RH, računovodstveno poduzeće „Economy Life“ d.o.o. omogućuje Vam da jednostavnije, personaliziranije i uspješnije upravljate svojim poduzećem registriranim u Republici Hrvatskoj.

Misija Economy Life-a je pomoći poduzetnicima u Hercegovini da računovodstvom svog poduzeća u Republici Hrvatskoj upravljaju iz BiH kako bi svoje vizije lakše pretvorili u stvarnost.

Ne samo da su eksperti u području revizije, računovodstva i financijskog savjetovanja, nego su i iskreni partneri koji će Vam istinski pomoći u pametnom i sigurnom donošenju odluka koje vode do uspjeha. Oni shvaćaju da svako poduzeće ima svoju posebnu priču i da je zato individualan pristup njihova odgovornost. Zbog toga su njihovi partneri slobodni obratiti im se kada god im zatreba savjet za bilo koju situaciju vezanu za poslovanje.

Posjetite našu web stranicu!

Njihovu stručnost i profesionalnost potvrđuje i njihovo iskustvo od više od 10 godina u svijetu financija i knjigovodstva.
Naime, sve je počelo osnivanjem Agencije Vidović prije 11 godina. Od tada su stekli praktično iskustvo kroz rad s više renomiranih privatnih poduzeća u područjima vođenja računovodstva, poreznog savjetovanja, procjena vrijednosti poduzeća, revizije i managementa.

2015. godine pokreću obuku iz praktičnog računovodstava koja dijeli naziv „Economy Life“ s već spomenutim novim poduzećem u RH.
Sljedeća veća prekretnica je osnivanje revizorske kuće Audit&Consulting 2018. godine (s iskustvom rada u revizorskim poslovima od 2014. godine). Oni znaju kako pomoći klijentima postići financijske ciljeve kroz proaktivne odnose – odnose izgrađene na njihovoj sposobnosti da budu sveobuhvatni resursi znanja i na pružanju klijentima potrebnog iskustva u industriji.

Ako trebate računovodstveno poduzeće za rad u Republici Hrvatskoj, koje je primarno fokusirano na vrhunske poslovne odnose, kontaktirajte „Economy Life“ d.o.o.

+387 36 330-380
+387 63 347-175
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close