Cisco akademija

Upis novih kandidata na CISCO lokalnu akademiju

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dodju na Cisco lokalnu akademiju da se upoznaju sa programom i načinom rada ove akademije.
Gospodarstvo / Promo | 25. 04. 2018. u 10:53 CISCO

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR  / Upišite Cisco akademiju

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dodju na Cisco lokalnu akademiju da se upoznaju sa programom i načinom rada naše akademije. Cisco akademija nudi obuku po CCNA R&S programu.

Program pokriva nove tehnologije poput: IOS 15, IPv6, EtherChannel, Hot Standby Router Protocol (HSRP) itd. CCNA program je organizovan u četiri semestra. Svaki semestar se upisuje zasebno. Jedan semestar u prosjeku traje 3 – 4 mjeseca, ovisno o tempu izvođenja nastave a cijeli program godinu i šest mjeseci.

Cijena jednog semestra iznosi 600 KM, a cijena cijelog programa (CCNA R&S) 2400 KM po  kandidatu.

Nadam se da su Vam ove informacije dale uvid u to šta je CCNA i način realizacije programa na našoj lokalnoj akadmiji. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e mail: [email protected], [email protected]

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 27.04.2018 godine sa početkom u 18.00 u prostorije Fakulteta informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Broj polaznika je ograničen.

Kao polaznici Cisco akademije imat ćete pristup i nekolicini besplatnih kurseva za samostalnu edukaciju a sve u cilju postizanja veće vrijednosti na tržištu rada. Steknite vještine i znanja za novo doba ...

Cisco team

Cisco Lokalna akademija
Fakultet informacijskih tehnologija
Maršala Tita bb
Mostar
++38736281162
http://cisco.fit.ba
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close