HELIOS BOJE I LAKOVI

U Helios Premium centru pronađite široku paletu boja i lakova za sve namjene

U prijatnom ambijentu, dočekat će Vas trgovci koji su potpuno obučeni za pružanje kompletne usluge kupcima, uz savjet o primjeni materijala.
Gospodarstvo / Promo | 12. 05. 2022. u 14:36 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je došlo u naš ljepi grad, vrijeme idealno za osviježenje našeg životnog prostora.

Budući da većinu svog vremena provodimo unutar vlastitog doma, nije naodmet unijeti malo osvježenja u životni prostor te tako kreirati jednu sasvim novu energiju zbog koje ćete se sigurno osjećati znatno bolje!

U HELIOS PREMIUM CENTRU možete pronaći široku paletu proizvoda boja i lakova za sve namjene: drvene površine, metal, unutarnje i vanjske zidne površine, auto boja kao i pratećih materijala u ponudi su dekorativni premazi prepoznatljivih brendova: Helios, Belinka, Chromos, Zvezda i Neostik, kao i proizvodi za autoreparaturu Helios Refinish: Mobihel, Gravihel, itd. U ponudi su i namjenske boje za posebne namjene: boje za bazene, boje za pločice,magnetik boja, boje za pocinčani lim....

PR  / U Helios Premium centru  pronađite široku paletu boja i lakova za sve namjene

U prijatnom ambijentu, dočekat će Vas trgovci koji su potpuno obučeni za pružanje kompletne usluge kupcima, uz savjet o primjeni materijala. Željene nijanse možete dobiti odabirom na licu mjesta i toniranjem na HGMIX ili Mobihel Mix sistemu.

Dok Vi birate, najmlađi se mogu zabaviti pažljivo odabranim sadržajem, kroz igru i crtanje u kutku namjenjenom za igru.

Posjetite HELIOS PREMIUM CENTAR i uvjerite se sami!

HELIOS
Put za Aluminij, Mostar
Više informacija:
E: [email protected]
T: +387 62 761 986

Kopirati
Drag cursor here to close