The English Institute

Trebaš međunarodni certifikat engleskog jezika? Upiši tečaj u našoj školi u Mostaru

Gospodarstvo / Promo | 04. 09. 2022. u 23:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski Institut je vrijedan dodatak kulturnom i obrazovnom životu u Mostaru.

S vodećim britanskim akademskim timom koji je obučen u najnovijim britanskim metodama podučavanja, Institut je uspio stvoriti ugodnu, akademsku i interaktivnu atmosferu engleske škole, u srcu Mostara.

Počevši od prvog razreda sa istim programom temelja zabavnog opismenjavanja koji se koristi u prvom razredu u Engleskoj, djeca mogu učvrstiti univerzalne vještine pismenosti od svog materinjeg jezika i imati najbolji mogući početak u njihovom čitanju, pisanju i izgovoru engleskog. Ali nije sve za mlade. Budući da je sposobnost korištenja engleskog jezika u životu i na poslu važnija nego ikad, tečajevi se također nude odraslima svih godina i sposobnosti.

Tinejdžeri i studenti mogu razviti jezične vještine slične izvornim govornicima i položiti svoje međunarodno priznate Cambridge ispite, ovdje u Mostaru. Ove godine polaznici Engleskog Instituta bili su jedni od najboljih u regiji, s dvostruko većom vjerojatnošću da će dobiti visoke ocjene na svojim Cambridge ispitima od nacionalnog prosjeka a polaznici su stjecali kvalifikacije i do C2 razine.

Engleski Institut također je resurs za poslovnu zajednicu u Mostaru, budući da može ponuditi druge jezične usluge kao što su prijevod i lektura od izvornih govornika, podršku u pripremi međunarodnih sastanaka i prezentacija, te jezično savjetovanje za podršku lokalnim tvrtkama koje posluju u međunarodnom tržištu.

Engleski Institut je otvoren za prijave i informacije svaki dan ovaj tjedan, 05.09.-10.09. od 10:00-18:00. Također ih možete pronaći na Facebooku ili na www.theenglishinstitute.org.

Kopirati
Drag cursor here to close