Sponzorirani članak

Sveobuhvatno poslovno savjetovanje u međunarodnom računovodstvu unija

Javite nam se za neobavezujući sastanak u našim kancelarijama u Sarajevu ili Mostaru.
Gospodarstvo / Promo | 29. 11. 2019. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog sve veće dinamike poslovanja i brojnih izmjena koje se dešavaju u BIH zakonodavstvu, poduzetnicima je neophodno kontinuirano stručno savjetovanje.

U vezi sa tim, protekle smo sedmice u Sarajevu u HUB387 i Mostaru u Intera Technology Parku sa Asocijacijom Poduzetnika Hercegovine organizirali besplatna predavanja, i rado odgovarali na pitanja iz računovodstvene i pravne sfere poslovanja.

Pravna savjetnica je prisutnima  pojasnila osnovne korake koje poduzetnik treba uraditi prije pokretanja vlastitog biznisa i razgovarali smo detaljnije o registraciji d.o.o./ obrta/ neprofitnih organizacija. U računovodstvenom dijelu savjetovanja smo prezentirali obaveze nakon registracije društva (takse, prijave radnika, fiskalizacija, izvještaji, i mnoge druge obaveze). Usporedno smo prikazali naknadne koje imate kroz obrt u donosu na obaveze koje imate u privrednom društvu (d.o.o.)

I za sve Vas, koji niste prisustvovali događajima, usluge poreskog, pravnog i računovodstvenog savjetovanja nudimo u svim fazama postojanja poduzeća, razumijemo poslovanje, poznajemo prava rješenja i imamo tim sa stručnim znanjem i iskustvom.

Javite nam se za neobavezujući sastanak u našim kancelarijama u Sarajevu ili Mostaru.

Sarajevo, Importanne centar, [email protected]

Mostar, Integra zgrada, [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close