Teren za mali nogomet

''Sportsko rekreacioni centar Zalik'' je svečano otvorio svoja vrata za sve rekreativce

Gospodarstvo / Promo | 27. 09. 2017. u 11:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sretna vijest za sve zaljubljenike u mali nogomet! U utorak je u 18 sati, uz prigodan program te mnogobrojne goste upriličeno svečano otvaranje “Sportsko rekreacionog centra Zalik” u Mostaru.

Na linku možete pogledati galeriju fotografija.

Prisutnima se obratio i vlasnik objekta, Samir Hajdarević: ''Još kao dijete želio sam da se bavim sportom. Prije nego što sam stigao da ostvarim svoj san, život mi je pokazao neke druge staze i krenuo sam u drugom pravcu. Sada kad gledam svog sina, san je ponovno isplivao na površinu. Odlučio sam učiniti nešto dobro za naselje, grad i državu u kojoj živim. Krenuo sam polako i evo me danas u našem sportskom objektu'', rekao je Hajdarević. On je istaknuo kako je gradnja SRC Zalik trajala oko deset mjeseci.

Teren je izgrađen po najsuvremenijim standardima te vam omogućava da zaigrate mali nogomet kao profesionalac. Umjetna trava, sa FIFA 2star certifikatom, i balon sa duplom ceradom koja sprječava stvaranje kondenza, pružaju jedinstven doživljaj igre.

Kako bi vaš ugođaj bio potpun, u sklopu terena se nalaze i svlačionice sa tuš kabinama, te prostrani parking za naše drage goste.

U ponudi centra se nalazi i caffe slastičarna sa ljetnom baštom, gdje se nudi širok asortiman poslastica i toplih napitaka.

Posjetite nas na adresi Muje Pašića bb (Zalik), i uvjerite se u kvalitet i profesionalnost naših usluga!

Za sve dodatne informacije, te rezervacije i upite o slobodnim terminima, možete nas kontaktirati na telefone: 061 313 499 i 061 936 164.

Pratite nas i na našoj Facebook straniciwww.facebook.com/fudbal.balon.zalik

Kopirati
Drag cursor here to close