Petak, 16.10. u 18h

Shopping centar Piramida organizira druženje sa igračima HŠK Zrinjski

Gospodarstvo / Promo | 16. 10. 2015. u 08:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 16.10.2015.godine Piramida Shopping Centar Vas povodom događaja #ŽivimZaTebe i utakmice HŠK Zrinjski i FK Željezničar poziva na druženje s igračima HŠK Zrinjski od 18 do 19h.

Napravite fotografije za pamćenje sa svojim omiljenim igračima i popratnim navijačkim rekvizitima uz pomoć profesionalnog fotografa. Povodom događaja Piramida Shopping Centar omogućila je do kraja tjedna slobodan ulaz u garažu centra podjeliti će se i određeni broj ulaznica za utakmicu. Podržimo dečke pred veliku nogometnu utakmicu!

U sklopu subotnje akcije #ŽivimZaTebe Shopping centar Piramida za vas je pripremio popust od 10% na cjelokupnu ponudu u sljedećim trgovinama: Intima Romansa, Tintilinić, Modni klub Micollo, Parfumerija Nevena, Portobello, Tally Weijl, E-feel, Modni salon San, Urban Mode, Navigare, Elektro Jurić i Sarteks.

SportLife je jedna od vodećih trgovina u oblasti prodaje sportske obuće, odjeće i opreme za sport u Bosni i Hercegovini pripremila je popust od 10% na cjelokupan asortiman, uključujuči određene artikle koji su već na akciji.

U modnoj kući "Nevada Men" očekuje vas popust od 20 % na novu kolekciju, te popust od 30% na večernje haljine u salonu vjenčanica i večernjih haljina Diamond Bride.

U kozmetičko-frizerskom salonu New Green ističu akciju muškog šišanja s pranjem kose 8 KM, dok Studio ljepote Akademija Allure specijalno za ovu prigodu nudi tretman noktiju sa 20% popusta.

U svim ugostiteljskim objektima Shopping centra Piramida Karlovačko pivo iznosi 1,50 KM, a ovisno od objekta sokove Pago ili Juicy možete potražiti po cijeni od 2 KM.

Uz promotivnu cijenu Karlovačkog piva u caffe pizzeriji Pronto možete naručiti veliku capriccosa pizzu po cijeni od 5 KM.

Shopping centra Piramida.


Kopirati
Drag cursor here to close