Četvrtak, 4.8.

Razmjena udžbenika u Piramida Shopping Centru

Gospodarstvo / Promo | 03. 08. 2016. u 10:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Piramida Shopping Centru će se održati "Razmjena udžbenika". u četvrtak, 4.8.2016. godine na II. katu. Školarci i roditelji moći će besplatno izlagati, prodavati, mijenjati ili kupovati udžbenike u trajanju od 10 do 19h, a osiguran će im biti izložbeni prostor.

U organizaciji sudjeluje i Udruga roditelja Naša djeca koja ima za cilj potaknuti roditelje da se što aktivnije uključe u obrazovni proces, te da na takav način postanu nezaobilazan faktor u odlučivanju o obrazovanju kako na višim razninama, tako i na nivou razrednih odjela.

Samo za ovu prigodu Caffe-pizzeria Pronto svim posjetiteljima omogućila je uživanje u okusima božanstvene pizze po cijeni od 5 KM, a novootvorena knjižara OSVIT-M d.o.o. želi roditeljima olakšati početak priprema za novu školsku godinu te sve sudionike "Razmjene udžbenika" daruje vaučerom od 10% popusta na kompletan školski pribor, torbe, ruksake i pernice.

Od 13 sati u prizemlju Piramida shopping centra očekuju Vas trikovi poznatog madžioničara Stefano i njegova dječija radionica. Radionicu su poklon bonom podržale trgovine Sport Vision i Tintilinić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close