Nakon više od deset godina

Još 1 dan do večeri užitka i koncerta u Kosači. Ne propustite kupiti svoje ulaznice!

Do velike glazbene poslastice u Mostaru, koncerta jednog od najvećih umjetnika regije, Rade Šerbedžije, preostalo je još samo 1 dan!
Gospodarstvo / Promo | 02. 03. 2023. u 12:35 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije HT Eronet i nakon više od deset godina od posljednjeg nastupa u gradu na Neretvi, legendarni glumac svjetskog ugleda, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija pružit će svojoj publici još jedno nezaboravno iskustvo. U pratnji Zapadnoga kolodvora u Mostaru će predstavit nove pjesme o kojima je već afirmativno pisala kritika te stare hitove koji su obilježili njegovu karijeru i stekli kultni, obožavani status kod publike svih generacija. 

Na ovom koncertu Rade Šerbedžija će, uz svoj bend Zapadni kolodvor, publici predstaviti pjesme sa novog albuma, ali i neprolazne hitove poput „Ne daj se Inesˮ, „Imam pjesmu za tebeˮ, „Meni se dušo od tebe ne rastajeˮ, “Barbaraˮ  i mnoge druge.

Album “Ne okreći se, sine”sa 11 numera predstavlja stvaralaštvo velikana regionalne glazbene scene. Svirali su članovi prateće grupe Zapadni kolodvor, a među autorima su i: Husein Hus Hasanefendić(Parni valjak), koji je napisao hit “Eto pjesma”, Damir Urban autor teksta za pjesmu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho”, čuveni virtouz Miroslav Tadić svira na Arsenovoj pjesmi “New York”, Ante Gelo u pjesmi “Ostala si uvijek ista”, autora Đorđa Novkovića i Željka Sabola.

Na albumu se nalaze i suradnje sa Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pjesmi “Od kako te ne volim” i “Na nešto me sjeća taj grad” koju je Rade Šerbedžija otpjevao skupa s autorom pjesme Darkom Rundekom. Svoj autorski pečat je ostavio na pjesmama “Šeherezada” i “Ne okreći se sine” koja je ujedno i naslovna numera čije stihove upućuje sinu i mlađim generacijama, a inspiraciju za iste je pronašao u jednoj sceni proslavljenog Bauerovog filma iz 1956.

Stoga nikako ne propustite koncert godine - koncert Rade Šerbedžije i benda Zapadni kolodvor u Mostaru.

Vidimo se 16. ožujka u 20 sati u HKD Herceg Stjepan Kosača!

Pored generalnog pokrovitelja, HT Eronet, koncert su podržali Hotel Mepas,  Restoran Marinero te medijski pokrovitelji Elite Media, Bljesak.info i RSG Radio.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo na blagajni HKD HS Kosača svakim radnim danom od 12 do 18 sati, dok informacije o dostupnosti samih ulaznica možete dobiti pozivom na broj +387 63 940 584.

Kopirati
Drag cursor here to close