Zaboravite na svakodnevnicu

Proslavite Dan žena u svadbenom salonu Viktorija

Gospodarstvo / Promo | 19. 02. 2024. u 10:05 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer u Viktoriji koja slavi žene uz stil!

Ako mislite da ste vidjeli sve što noćni život može ponuditi, pripremite se da vas Svadbeni Salon Viktorija u suradnji s Gaudeamus Disko Klubom i Viva Lounge Caffe Barom 8.ožujka odvede na putovanje koje ćete pamtiti. Zašto? Jer dolazi proslava Međunarodnog dana žena koja premašuje očekivanja i postavlja nove standarde za sve što dolazi.

Proslava koja Dolazi s Twistom

Sve počinje s glazbom – jer, što bi bila proslava bez ritma koji mami na ples? Popularni bend DALMATINO i DJ spremaju setove koji će vas držati na nogama cijelu noć. A kad kažemo cijelu noć, mislimo baš to. Nema stajanja dok se pjesme redaju jedna za drugom, stvarajući soundtrack za večer ispunjenu smijehom, plesom i, naravno, slavljem žena koje čine naš svijet boljim.

Gastronomija koja Mami Osjetila

Kad je u pitanju stol, pripremite se na izobilje koje zadovoljava svačiji ukus. Pod kulinarskom dirigentskom palicom maestra Ivana Pažanina, ponuda se proteže od mesnih delicija koje toplo pozdravljaju vaše osjetilo okusa, do ribljih specijaliteta koji obećavaju da će svaki zalogaj biti poput malog putovanja uz obalu. I sve to, naravno, u all inclusive maniri gdje je “više” riječ koja najbolje opisuje večer.

Piće? Samo Najbolje.

Zaboravite na koktele; ovdje govorimo o vinima koja pričaju priče vinograda, votkama koje donose dašak luksuza, ginovima s notama avanture, viskijima koji zagrijavaju dušu i likerima koji slade večer. Svega u izobilju, jer u Viktoriji, all inclusive znači točno to – neograničeno uživanje u svemu što večer može ponuditi.

Tombola? Da, Molim!

A da večer bude još zanimljivija, tu je i tombola. Ne, nije uključena u cijenu ulaznice – ali zašto propustiti priliku da osvojite Fiat 500 ili neku od brojnih drugih vrijednih nagrada? To je onaj dodatni začin koji večeri daje notu uzbuđenja i iščekivanja.

Zašto ne Biste Bili Dio Priče?

Za organizacije koje žele pokazati zahvalnost svojim ženskim zaposlenicima ili jednostavno žele večer van ureda, ovo je prilika da se učini nešto posebno. S kolektivnim popustima i paketima prilagođenim svakoj grupi, Svadbeni Salon Viktorija nudi više od večeri – nudi iskustvo.

Dakle, ako ste spremni za večer koja će se pamtiti, ne čekajte previše. Rezervacije lete, a mjesto gdje se slavi život (i žene, naravno) brzo se popunjava. Za više informacija, zgrabite telefon i nazovite +387 63 944 444 – bilo pozivom ili WhatsApp porukom, kako vam drago.

Ne propustite priliku da budete dio večeri koja obilježava, slavi i inspirira. Vidimo se 8. ožujka u svadbenom salonu Viktorija – gdje čarolija postaje stvarnost.

Kopirati
Drag cursor here to close