Samsung Galaxy Z Flip4

ProCredit Bank: ProPay Novčanikom plati jer poklon će da ti se vrati!

Iskoristite priliku i odmah aktivirajte mobilnu aplikaciju i uslugu ProPay Novčanik ProCredit Bank i učestvujte u nagradnoj igri.
Gospodarstvo / Promo | 08. 12. 2022. u 15:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvoj novih tehnologija, u proteklih deset godina, unaprijedio je proces plaćanja od fizičkog načna ka digitalnom. Pametni telefoni nam olakšavaju svakodnevnicu jer putem njih brzo dolazimo do vijesti, jednostavnije se snalazimo na putovanjima, održavamo kontakt sa prijateljima putem društvenih mreža, tako da nam je sve olakšano i na dohvat ruke.

Zahvaljujući svom pametnom telefonu možemo da izbjegnemo traženje novčanika po torbi, zaboravljanje kartice kod kuće, ili nepotrebno pješačenje do prvog bankomata kako bismo raspolagali našim novcem.

ProCredit Bank je uvela novu uslugu pod nazivom ProPay Novčanik. Ovo je novi način jednostavnog, sigurnog i brzog plaćanja mobitelom, te je dostupan Android korisnicima mobilne aplikacije ProCredit Bank. Plaćanje mobitelom je novi trend plaćanja u svijetu gdje je dovoljno da svoj mobitel prislonite POS uređaju koji ima mogućnost beskontaktnog plaćanja, a pri tome nije potrebno da nosite karticu ili novčanik.

Kako bi pružila neprocjenjivo iskustvo plaćanja putem ProPay Novčanika Mastercard® karticama i u isto vrijeme nagradila svoje klijente, ProCredit Bank od 6. decembra ove godine pokrenula je nagradnu igru „ProPay Novčanik uvijek pri ruci“ u trajanju od tri mjeseca. U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica,klijenti ProCredit Bank, koji putem mobilne aplikacije i usluge ProPay Novčanik izvrše minimalno jednu negotovinsku transakciju mjesečno na prodajnim mjestima (POS terminalima).

Kako bi upotpunili svoje iskustvo korištenja ProPay Novčanika, učesnici nagradne igre u mogućnosti su osvojiti tri pametna telefona Samsung Galaxy Z Flip4. Izvlačenje i objava dobitnika nagrada realizovat će se 3 puta tokom nagradne igre. Međutim, to nije sve, ProCredit Bank je omogućila automatski povrat u iznosu od 10 KM, za obavljanje najmanje tri plaćanja Mastercard karticom putem ProPay Novčanika u ukupnom minimalnom iznosu od 30 KM.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri sve što je potrebno je da u svom mobilnom telefonu (trenutno u BiH samo uređaji sa Android operativnim sistemom), imate instaliranu najnoviju verziju aplikacije mobilnog bankarstva ProCredit Bank koja omogućava korištenje mobilnog novčanika u okviru kojeg je digitalizovana Mastercard kartica.

Takođe, važno je da imate Android uređaj i aktiviran NFC na svom telefonu, te nakon što izvršite digitalizaciju kartice vaš ProPay Novčanik je spreman. Plaćanje mobilnim novčanicima je moguće na svim lokacijama gdje se plaća beskontaktno putem POS terminala.

U konačnici, zašto biste željeli i trebali jedan mobilni novčanik? Osim toga što pruža praktičan način plaćanja robe i usluga putem pametnog telefona, mobilni novčanici su jedan od najbrže rastućih trendova koji se odnose na budućnost plaćanja jer nude brzinu, praktičnost i sigurnost za potrošače.

Zato iskoristite priliku i odmah aktivirajte mobilnu aplikaciju i uslugu ProPay Novčanik ProCredit Bank i učestvujte u nagradnoj igri. Možda se baš vama posreći!

Kopirati
Drag cursor here to close