AB Neretva

Popust na sve proizvode i nagradna igra za kupce

Gospodarstvo / Promo | 04. 01. 2016. u 13:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AB NERETVA d.o.o. Mostar tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom i internacionalnim iskustvom nudi sve vrste otvora od visoko kvalitetnog profila svjetskog proizvođača REHAU po veoma povoljnim cijenama.

Pored pvc prozora i vrata naš proizvodni program obuhvata i otvore od profila izrađenog od staklenih vlakana kao i sve vrste aluminijskih otvora. Kvalitet ne garantuje samo marka REHAU koju sa ponosom zastupamo nego i kvalificirana radna snaga kao i certifikati ISO 9001 i CE certifikat.

Već uspješno izvozimo svoje proizvode u mnoge članice Evropske unije (Austrija, Njemačka, Holandija, Švedska i dr.) što garantira dobru transportnu mrežu i najbolje rokove dostave svojih proizvoda. Pomenuti izvoz u članice Evropske unije je još samo jedna potvrda kvalitete proizvoda i ozbiljnosti rada kadrova firme AB Neretva. Kao zastupnici firme REHAU nudimo 5 godina garanciju na gotove proizvode.

Tvrtka AB NERETVA d.o.o. Mostar u razdoblju od 05.01.2016. do 05.02.2016. sve kupce daruje Ludim novogodišnjim popustom od 20%.

Osim popusta, za sve kupce koji budu kupovali u navedenom trajanju akcije organiziramo i nagradnu igru, tako da će najsretniji kupac  biti nagrađen PVC jednokrilnim vratima pravljenim po mjeri, i to u vrijednosti do 1000.00KM.

Za više informacija posjetite našu web stranicu www.abneretva.ba ili nas pratite na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close