Adria Tours

Ponovno sa vama Cabrio bus Mostar by Adria Tours

Nakon prošlogodišnje crvene atrakcije u gradu Mostaru i ove godine Cabrio bus nastavlja svoje projekte u novim bojama i slikama na temu Hub galerije koja je dio M.T. Abraham Group
Gospodarstvo / Promo | 03. 07. 2023. u 10:14 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješni rezultati prošle sezone mladoj firmi Adria Tours su bili osnovni parametar da i ove godine nastave sa svojim idejama i inovacijama koje podižu naš grad na jednu višu stepenicu kada je riječ o samoj turističkoj ponudi.

Hercegovački izleti, s polaskom iz Mostara s istočne autobuske stanice u 9 sati, su već krenuli, a domaći i strani turisti mogu posjetiti Blagaj, Počitelj i Kravice u jednom danu po vrlo pristupačnoj cijeni.

Uskoro kreće i realizacija gradske vožnje u večernjim satima, koja je i prošle godine kružila cijelim gradom i nudila posjetiocima besplatan panoramski prizor svega što Mostar nudi.

Informacije i rezervacije možete dobiti na Facebook i Instagram stranici CABRIO BUS MOSTAR ili na broj telefona: +387 62 324 117 (Viber, WhatsApp)

Ekipa Bljesak.info pruža punu podršku Adria Tours-u sa željom da ove i slične projekte nastave realizirati i narednih godina.

Kopirati
Drag cursor here to close