Komunikacijski događaj

Play Media Day 02 okuplja regiju u Banja Luci

Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2017. u 07:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komunikacijski događaj godine Play Media Day 02 održat će se 19. svibnja na impresivnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci i okupit će na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.

Tijekom posebno osmišljenog interaktivnog događaja, prisutni će imati priliku saznati nove trendove, zanimljive i korisne informacije iz kreativne industrije, marketinga i medija, da se povežu, ostvare suradnju, steknu nova prijateljstva i upoznaju Banja Luku i sve njene ljepote i turističke potencijale. Događaj predstavlja jedinstven spoj kvalitetne edukacije i dobre zabave! U tijeku je poseban popust od 30%, koji traje do 10. svibnja.

Događaj predstavlja fantastičan spoj utjecajnih poslovnih ljudi, ne samo iz regije, već i iz Europe. Potvrđeni predavači na događaju su Marko Zorić - urednik BBC News Youtube platforme, Petar Vasić - direktor i osnivač Vasić Media, Sanela Dropulić - voditeljica projekta Kongres poduzetnica Jugoistočne Europe i direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, Branimir Brkljač, pionir jugoslovenskog marketinga - tvorac projekta Kuća ideja u Mokrinu, Nikola Vrdoljak - direktor digitalne agencije 404 iz Zagreba i direktor programa Weekend Media Festivala u Rovinju i Vedran Vereš - klijent service direktor UM Ljubljana i UM Zagreb.

Predavanja u okviru programa će održati i Boris Kovaček, direktor i suvlasnik agencije Pepermint iz Zagreba, Douglas Arellanes - suosnivač Sourcefabric iz Praga, Vlatko Dimovski - McCann Adriatic, Matija Martek - PR i marketing manager u Mediatoolkit Zagreb, Mitja Jereb - Renderspace, Slovenija, kao i mnogi drugi.

Medijski panel na događaju okuplja eminentna novinarska imena iz cijele regije. U panelu “Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti” sudjelovat će urednica i novinarka Mirjana Hrga, RTL Hrvatska, dugogodišnji novinar i urednik Goran Milić, Milan Ćulibrk urednik jednog od najstarijih regionalnih nedjeljnika NIN, Vildana Selimbegović urednica dnevnog lista Oslobođenje, kao i Maja Rakovic, direktorica Naxi grupacije i predsjednica Udruženja radio stanica RAB Srbija, Adnan Osmanagić, direktor RSG Media Group i Nataša Tešanović, direktorica Alternativne televizije Banja Luka.

Pored kvalitetne edukacije, Play Media Day će svim prisutnim gostima pružiti i zanimljiv večernji glazbeni program, nastup najboljeg banjalučkog benda Sopot koji nastupa širom regije i Europe, kao i poznatog sarajevskog glazbenika Elvira Lakovića - Lake sa bendom. Party zona predstavlja DJ duo Shivoos, kao i poznatog regionalnog DJ-a Miloša Stankića.

Trenutno postoji velika zainteresiranost posjetitelja iz cijele regije, koji će od 18 - 20. svibnja nazočiti ovom jedinstvenom događaju, koji će Banja Luku pozicionirati na regionalnu mapu poslovnih događanja.

Za sve regionalne goste, predavače i posjetitelje, organizatori događaja, pripremili su poseban izlet u prirodu i obilazak atraktivnih lokacija u neposrednoj okolini Banja Luke. Zajedno sa planinarskim društvom ''Kozara'' kreirali su posebnu Adrenalin Play Media Day ponudu, koja podrazumijeva obilazak slapova rijeke Švrakave i kanjona Vrbas, team building, posjetu etno muzeju ''Ljubačke doline'', rafting na rijeci Vrbas i ručak u prirodi.

Na događaju će se povezati poslovni ljudi, kompanije, mediji, poduzetnici i agencije, te će događaj unaprijediti znanja, vještine i prakse, te omogućiti razvoj regionalne suradnje i komunikacije. Glavna poruka događaja Play Media Day 02 je: ''Komunikacija je beskonačna“, te je i vizualni identitet događaja u tom duhu.

Više informacija o svim predavačima i panelistima, lokaciji događaja i dostupnim kotizacijama za sve sadržaje potražite na: www.playmediaday.com.

Kopirati
Drag cursor here to close