Svečano otvorenje

Otvorena nova Gazprom benzinska crpka u Istočnom Sarajevu

Gospodarstvo / Promo | 05. 10. 2023. u 15:40 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

• Investicija vrijedna 3,2 milijuna KM
• Radna mjesta za 13 osoba

Danas je svečano otvorena Gazprom benzinska crpka „Lukavica 1“ u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Predstavnici kompanije G-Petrol d.o.o. Sarajevo, svečano su otvorili Gazprom benzinsku crpku „Lukavica 1“, na adresi Ive Andrića 1, u Istočnom Sarajevu u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice. Vrijednost investicije iznosi 3,2 milijuna KM, dok će na novom objektu biti zaposleno 13 ljudi.

  / Foto: PR Gazprom svečano otvorenje 

Gazprom benzinska crpka „Lukavica 1“ pripada mreži od 42 benzinske stanice u maloprodajnoj mreži G-Petrol u Bosni i Hercegovini. Na novom objektu potrošačima će 24 sata dnevno na raspolaganju biti visokokvalitetni derivati euro-5 standarda proizvodnje, premium G-Drive derivati nove generacije iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i sve pogodnosti „Zajedno na putu“ programa lojalnosti.

  / Foto: PR Gazprom svečano otvorenje

Također, u novom objektu potrošači imaju bogat izbor robe široke potrošnje, besplatni pristup bežičnom internetu, kao i priliku da uživaju u prijatnom ambijentu Drive Cafe koncepta sa sjajnom gastronomskom ponudom.

Milan Čolović, generalni direktor G-Petrol d.o.o. Sarajevo, istakao je značaj širenja NIS Petrol i Gazprom mreže benzinskih stanica u BiH.

U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo vozačima i svim drugim potrošačima pružili izvanredno iskustvo. Gazprom „Lukavica“ je još jedna stanica u našoj mreži koja će posjetiocima ponuditi prepoznatljiv brend G-Drive goriva i Drive Cafe gastro koncept. Pozivamo sve potrošače iz Istočnog Sarajeva da posjete novi maloprodajni objekt i uvjere se u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga“, rekao je Čolović.

Otvorenju Gazprom Lukavica benzinske scrpke prisustvovao je i gradonačelnik Istočnog Sarajeva, g. Ljubiša Ćosić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo dolaskom Gazproma brenda u ovaj grad i istakao značaj koji će ovaj objekt imati za lokalnu zajednicu.

  / Foto: PR Gazprom svečano otvorenje 

U sklopu svoje redovne prakse podrške lokalnoj zajednici, u čast otvaranja nove stanice, predstavnici G-Petrola uručili su donaciju Osnovnoj školi „Sveti Sava“ iz Istočnog Sarajeva kojom će biti osigurana sredstva za uređivanje škole.

Kopirati
Drag cursor here to close