Otvoren WEB SHOP Aksa BiH: sve što vam treba za bebe i djecu na samo jednom mjestu

Dostava važi za područje cijele BiH i prvih mjesec dana je besplatna
Gospodarstvo / Promo | 26. 12. 2020. u 11:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mame, tate, djedovi i bake, svi vi koji ste u potrazi za različitim stvarima i poklonima za vaše mališane, Aksa s ponosom predstavlja novo mjesto za kupovinu - web shop za Bosnu i Hercegovinu www.aksabih.ba , koji počinje sa radom 26. prosinca. Cjelokupan asortiman Akse, kojeg čini približno 10.000 proizvoda, od sada možete pogledati i kupovati online.

Pogodnosti kupovine u svojim prodavnicama u Sarajevu, Bijeljini i Banjaluci, koje na jednom mjestu nude bukvalno sve što je potrebno za bebe, djecu i mame, Aksa je prenijela i u online svijet kako bi bila dostupna kupcima u cijeloj BiH, zadovoljila sve njihove potrebe, omogućila im uštedu vremena i kupovinu iz udobnosti doma 24 sata na dan, 365 dana u godini.

Svi proizvodi naručeni putem Aksa web shopa bit će isporučeni na kućnu adresu kupca u roku od jednog do četiri radna dana. Dostava važi za područje cijele BiH i prvih mjesec dana rada web shopa je besplatna. Naručene proizvode možete platiti gotovinom pouzećem ili karticama prilikom online kupovine na web shopu.

U Aksa prodavnicama i na web shopu možete pronaći opremu i namještaj za bebe i djecu, sredstva za higijenu, hranu, igračke, odjeću i obuću, opremu za porodilje i još mnogo toga iz široke ponude popularnih brendova među kojima su Chicco, Farlin, Fisher Price, Humana, Hipp, Mam, Kosili, Lego, Naturino, Munchin, Nestle, Novalac itd.

Da biste kupili sve, baš sve što vam treba za vaše najmlađe, dovoljno je da posjetite samo jedno mjesto - Aksa Web Shop. Tu vas, baš kao i u prodavnicama, očekuju brojne akcije. Aksa – iskusno od prvog dana.

Kopirati
Drag cursor here to close