Dana svetog Patrika, 17. ožujka

Otkrij pravu sreću uz Jameson u Golden Cube Night Clubu

Golden Cube Night Club i Jameson za St. Patrick’s day pripremaju vrhunsko i nezaboravno iskustvo uz vrlo bogat sadržaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja.
Gospodarstvo / Promo | 15. 03. 2022. u 08:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po uzoru na Dublin i Berlin, u kojima se održavaju najpoznatiji festivali povodom Dana svetog Patrika, 17. ožujka će se i u Mostaru veselo proslaviti dan najpoznatijeg irskog sveca.

Kažu da sreću čine sitnice – djetelina sa četiri lista i čaša dobrog irskog viskija! A, koliko sreće imate, možete otkriti na najsretniji dan u godini, barem mi tako mislimo.

Golden Cube Night Club i Jameson za St. Patrick’s day pripremaju vrhunsko i nezaboravno iskustvo uz vrlo bogat sadržaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Foto: PR / Jameson Irish Whiskey

Zabava je zagarantirana uz neizbježan Jameson whiskey, a svi prisutni moći će uživati i u brojnim sadržajima poput: Pop up barber shopa, stolnog nogometa, photo booth-a... Za posjetioce su osigurane i brojne nagrade, dok je dodatna garancija za dobar provod nastup Makao banda.

Irci ovaj praznik slave već više od tisuću godina, a 17.ožujka širom svijeta organiziraju se povorke i festivali, uz obavezne simbole i boje Irske, djetelinu... pa vas i u Golden Cube Night Club-u očekuju u zelenim bojama kako bi proslava u potpunosti imala jedinstven ugođaj!

Foto: PR / Jameson Irish Whiskey

Kako bismo vam približili okus savršenog Jameson whiskeyja, reći ćemo vam kako ga karakteriziraju lagane cvijetne arome, pikantni okus dobiven odležavanjem u hrastovim bačvama i slatkaste note. Savršen omjer aroma vanilije i orašastih plodova sa daškom trešnje iizuzetne glatkoće, tri puta je destiliran čime je dobijen uglađeni viski za svaku priliku.

Također, ako ste ranije bili na nekoj zabavi u organizaciji Jamesona, znate o čemu pričamo, a ako nažalost niste, obavezno u svom kalendaru zakružite 17. ožujak i nemojte propustiti priliku kad vas Jameson poziva na piće. Svi koji su ga probali znaju zašto, a ukoliko ima još onih koji ne znaju, iz Jamesona im poručuju: "Taste. That's Why".

Organizatori stoga pozivaju sve koji vole Irsku, zelenu boju, društvo, izlaske, zabavu, dobar whiskey ili one koji žele uživati u nekom od zabavnih sadržaja s ekipom da rezerviraju svoj stol i pridruže im se 17. ožujka na partyju u čast sv. Patriku.

Foto: PR / Jameson Irish Whiskey
Kopirati
Drag cursor here to close