Restoran- pizzeria ”ARKA”

Omiljeno mjesto za druženje i uživanje u hrani za sve gurmane

Gospodarstvo / Promo | 31. 12. 2015. u 16:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz našeg bogatog jelovnika izdvajamo pizze, salate, sendviče, jela s roštilja, riblje specijalitete, kuhana jela, jela za vegetarijance, a u ponudi imamo i dnevni jelovnik po vrlo pristupačnim cijenama.

Za Vas izdvajamo posebnu ponudu pod nazivom “Nedjeljni obiteljski ručak” gdje po promotivnim cijenama pripremamo kompletan jelovnik u više sljedova za Vašu obitelj.

Radimo također sve vrste pečenja po narudžbi bilo da se radi o teletini, janjetini, hobotnici (narudžbe potrebno dostaviti minimalno jedan dan unaprijed)

Restoran pizzeria ”ARKA” za Vas organizira svečane ručkove i večere, domjenke, rođendane , promocije … a svaku večer nudimo PREDJELO GRATIS!

U našem unutarnjem prostoru restorana nudimo 44 sjedeća mjesta koji se u posebnim prigodama transformiraju u njih 50, dok u toplim danima i ljetnim mjesecima naš kapacitet proširujemo za 68 sjedećih mjesta u terasnom prostoru.

Za sve ljubitelje dobre zabave koja ide uz našu odličnu hranu napominjemo da svake subote organiziramo druženja uz glazbu uživo!

Dostava na telefon 036/316-125

Dobar tek želi Vam restoran- pizzeria Arka, shoping centra Orca”

Kopirati
Drag cursor here to close