Config d.o.o. Mostar

Oglas za radno mjesto: UI/UX Designer

Radno mjesto zahtijeva rad na raznovrsnim projektima koji obično variraju od digitalne prezentacije do tiska. Poseban naglasak stavljamo na izradu korisničkih okruženja (UI/UX designer) bilo da se radi o desktop, mobilnim ili web aplikacijama
Gospodarstvo / Promo | 14. 10. 2017. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Config d.o.o. raspisuje natječaj za poziciju dizajnera grafičkih sučelja (UI/UX designer).

Traži se iskusna i kreativna osoba koja svoje vještine i ambicije dokazuje kroz djela. Ako Vaš portfolio reflektira barem dio vlastitog identiteta Vaše umjetničke ličnosti, a  uz bogatu maštu i puno stila svoje ideje znate pretočiti u unikatne tvorevine koje osvajaju poglede i ostavljaju pozitivan dojam širem spektru publike, onda ste upravo Vi osoba koju tražimo.

Radno mjesto zahtijeva rad na raznovrsnim projektima koji obično variraju od digitalne prezentacije do štampane grafike. Poseban naglasak stavljamo na izradu korisničkih okruženja (UI/UX designer) bilo da se radi o desktop, mobilnim ili web aplikacijama.

Klijentima nastojimo, osim funkcionalnih prednosti koje naše aplikacije pružaju, omogućiti i ugodno radno okruženje, pojednostaviti korištenje te tako doprinijeti kompletnom ugođaju.

Neophodno znanje i karakteristike

uz praćenje novih trendova i dizajna, poželjna je ljubav prema svom poslu UI dizajn, mokapi i draftovi (Balsamiq, Pencil Project…) Adobe Photoshop, Illustrator i ostatak obitelji su alati koje preferirate, ali također podržavamo i korisnike konkurentnih rješenja kao Gimp, Corel idr.

Bonus prednosti

InDesign i slični alati za pripreme štampane grafike After Effects, rad sa videom (motion graphic) Izrada prototipa i iskustvo rada u timu

 Prijave dostaviti elektronskom poštom na adresu: [email protected]

Urednom i pravodobnom prijavom se smatra prijava koja sadrži

životopis (CV) portfolio dokaze o ispunjavanju uvjeta (stručna sprema, certifikati i sl.), potvrdu o prebivalištu i kontakt podatke (broj telefona i validna email adresa)

Po završetku natječaja na razgovor će biti pozvani samo oni kandidati koji ispunjavaju navedene uvjete.

Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.

 Natječaj je otvoren do 27. listopada, 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close