Udruge Elpida

Održan ''Vikend zdrave djece uz Meggle''

Tijekom cijelog vikenda tvrtka Meggle d.o.o. je darivala prigodnim poklonima sve posjetitelje , jer samo prava kvaliteta ima vrijednost za sretno djetinjstvo.
Gospodarstvo / Promo | 06. 10. 2021. u 08:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge Elpida iz Mostara uspješno je održan "Vikend zdrave djece uz Meggle". Tvrtka Meggle je kao partner projekta prepoznala važnost zdrave prehrane, tjelovježbe, te štetnosti utjecaja mobitela na mentalno zdravlje djece.

Foto: PR  / Održan ''Vikend zdrave djece uz Meggle''

Meggle d.o.o. je već dugi niz godina prepoznat kao lider na bosanskohercegovačkom tržištu kada je riječ o mlijeku i mliječnim proizvodima.

Tijekom 23 godina poslovanja BiH, uspjeli su zadobiti simpatije velikog broja kupaca, a time se iz dana u dan povećava njihova odgovornost, ali i zadovoljstvo, koju vrlo dobro opravdaju svojim proizvodima na tržištu.

Istraživanja pokazuju da je Meggle u BiH sinonim za povjerenje,sigurnost i kvalitetu. Mišljenje i stavove osim građana dijele i različite agencije, udruge i organizacije koje ih godinama nagrađuju različitim priznanjima i nagradama.

Meggle kao partner dao potporu ovom događaju na kojem su djeca učila o važnosti tjelovježbe s fitness trenericom Ana Marijom Penava, zatim o zdravoj prehrane poučila ih je nutricionistica Nevena Pandža, te kako bi što bolje shvatili koliko je zdrava prehrana sami su pripremali i degustirali hranu uz kuharicu Anitu Markić i proizvode iz ponude Meggle.

Foto: PR / Održan ''Vikend zdrave djece uz Meggle''

Pored svih ovih zanimljivosti roditelji i djeca imali predavanje i radionice s psihologinjama Anom Lovrić i Ivanom Granić Galić na temu "Utjecaj mobitela na mentalno zdravlje djece". Ovaj događaj je upotpunila s predavanjem i doc.dr.sc. Ivane Sivrić koja je roditeljima i djeci održala predavanje na temu “Influenceri i youtuberi – posao ili hobi u 21. stoljeću?“

"Zahvaljujem se tvrtki Meggle d.o.o. što su podržali naš projekt. Danas se roditelji, kao i djeca bore problemom pretilosti i štetnosti ekrana. Nadam se da smo im barem malo osvijestili s našim programom!" – izjavile su organizatorice Antonela Vučić i Adriana Zorić.

Tijekom cijelog vikenda tvrtka Meggle d.o.o. je darivala prigodnim poklonima sve posjetitelje , jer samo prava kvaliteta ima vrijednost za sretno djetinjstvo.

Foto: PR / Održan ''Vikend zdrave djece uz Meggle'' 
Kopirati
Drag cursor here to close