Life at NSoft

NSoft organizira prvi AI Internship u BiH: Prilika za buduće IT profesionalce 

Praksa se održava uživo u NSoft sjedištu u Mostaru, a za kandidate koji dolaze izvan Mostara, kompanija osigurava smještaj tijekom trajanja programa.
Gospodarstvo / Promo | 07. 06. 2024. u 09:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NSoft, vodeća softverska kompanija u regiji, s ponosom najavljuje prvi AI Internship program u Bosni i Hercegovini. Ovaj intenzivni program osposobljavanja namijenjen je ICT studentima, diplomantima, te svima onima s malo ili nimalo radnog iskustva, kao i onima koji imaju osnovno znanje, iskustvo ili interes za programiranje. 

Što očekivati? 

Kroz ovaj Internship program, sudionici će imati priliku upoznati se s brojnim tehnologijama i metodologijama vezanim uz umjetnu inteligenciju. Program obuhvaća praktično učenje o face recognition-u, body detection-u, heat mapama i statistici, s posebnim naglaskom na programski jezik Python. Radit ćete u stvarnom poslovnom okruženju, gdje ćete, osim tehničkog znanja, steći i iskustvo u metodologiji rada, planiranju iteracija, suradnji s drugim praktikantima, prezentiranju projekata, pisanju dokumentacije i testiranju softvera. Sudionici će imati pristup NSoft bazi znanja i resursima te pratiti najnovije trendove u IT industriji. 

Mentori i podrška 

Sudionike će mentorirati iskusni programeri s više od pet godina iskustva. Kao dodatna podrška, bit će dostupni projekt menadžeri i QA inženjeri koji će vas uputiti i u klijentsku stranu razvoja softvera, osiguravajući da steknete sveobuhvatno znanje potrebno za uspjeh u IT industriji. 

Detalji o prijavi, trajanju i selekcijskom procesu 

Prijave za program su uvijek otvorene za sve zainteresirane kandidate. Program prakse započinje drugog ponedjeljka u srpnju i traje četiri tjedna. Praksa se održava uživo u NSoft sjedištu u Mostaru, a za kandidate koji dolaze izvan Mostara, kompanija osigurava smještaj tijekom trajanja programa. 

Zbog velikog interesa, organizirat ćemo selekcijska testiranja 20. i 21. lipnja, a najbolji kandidati će proći u drugi krug selekcije koji uključuje tehnički intervju, održan između 26. i 28. lipnja. 

Ovaj program je otvoren za sve studente preddiplomskog i diplomskog studija, kao i za entuzijaste koji se samostalno educiraju kod kuće ili putem online tečajeva. 

Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se na e-mail: [email protected] ili posjetite naše društvene mreže FB/IG: lifeatnsoft.

Kopirati
Drag cursor here to close