Alumil

Novi izložbeni salon u Sarajevu

Alumil otvorio impresivan izložbeni salon u Sarajevu - inovacija i kvaliteta na jednom mjestu
Gospodarstvo / Promo | 16. 06. 2023. u 15:08 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je otvoren prvi izložbeni salon kompanije Alumil, vodećeg svjetskog proizvođača aluminijskih profila i sistema. Ovom svečanom događaju prisustvovali su visoki zvaničnici, arhitekti, kupci, partneri, kao i stručnjaci iz građevinske industrije.

Poboljšanje kvaliteta života ljudi kroz poboljšanje performansi zgrada s proizvodima najvišeg kvaliteta, tehnologije i estetike je vizija kompanije Alumil, ali ujedno i svrha poveznica o čemu je ovom prilikom govorio Alexander Mylonas, direktor korporativne prodaje.

''Alumil je mjesto susreta stručnjaka različitih profila, koji dijele našu viziju. Osobe koje žive u zgradama, izgrađenim uz naše proizvode će sasvim sigurno osjetiti poboljšanje kvalitete života a to je svrha koju dijelimo s našim partnerima i suradnicima. Vjerujemo kako će showroom biti mjesto inspiracije i informacija, gdje će posjetitelji moći doživjeti naše proizvode iz prve ruke'', izjavio je g. Mylonas.

Nudeći neograničena arhitektonska rješenja izložbeni saloni kompanije Alumil predstavljaju najkompletniji izložbeni prostori u Jugoistočnoj Europi. Moderna arhitektura i minimalistički dizajn salona predstavlja cjelovit i svestran izložbeni prostor u kojem se mogu vidjeti višestruke mogućnosti aluminijskih sistema i njihova arhitektonska primjena na različitim objektima, a specijalizirani konzultant u salonu uvijek je na raspolaganju kako bi odgovorio na sva pitanja posjetilaca.

Video: Svečano otvorenje Alumil izložbenog salona u Sarajevu - izjava generalnog menadžera

''Alumil od 2004. godine posluje u ovoj regiji i postali smo prepoznatljivo ime u industriji aluminijskih proizvoda nudeći tržištu najmodernija rješenja i atraktivne proizvode. Naša misija je pružiti vrhunsku kvalitetu i inovacije, što postižemo konstantnim ulaganjima u tehnologiju i stručnošću naših zaposlenika. Stalna stručna tehnička podrška koju pružamo klijentima, uz kontinuiranu suradnju s Alumil sektorom za istraživanje i razvoj koji se nalazi u Grčkoj jeste konkurentska prednost. Naša komunikacija s klijentima se ne završava isporukama proizvoda, nego ih pratimo i kroz njihove projekte'', izjavio je Dragan Crnjanski, generalni direktor kompanije Alumil u Bosni i Hercegovini.

Izložbeni salon u Sarajevu prostire se na više od 300 m² i nudi širok izbor proizvoda koji uključuju vrhunska aluminijska vrata, prozore, zidove, fasade, i druge sisteme za kuće i poslovne objekte.

Proizvode kompanije karakterizira spoj estetike, funkcionalnost i energetske efikasnost, koji pri tome zadovoljavaju najviše standarde industrije. Alumil se ponosi i svojom posvećenošću održivosti i zaštiti okoliša. Aluminijski sistemi kompanije osmišljeni su s ciljem energetske učinkovitosti, čime pridonose smanjenju emisija CO2 i stvaranju zelenijeg okoliša. Osim toga, kompanija aktivno podržava lokalne inicijative i projekte koji promiču održivost i društvenu odgovornost.

Kopirati
Drag cursor here to close