Najviše vrijedi dom koji štedi

Nekad je dobro živjeti u izolaciji

Pored izvrsne toplotne izolacije, Ytong spada i u ekološki zdrav materijal
Gospodarstvo / Promo | 23. 10. 2018. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objekti izgrađeni od Ytong blokova omogućavaju život u “izolaciji” koju karakterizira zdrava mikro klima, vrhunska termoizolacija i optimalna zaštita od različitih vanjskih utjecaja koji mogu ometati vaš mir. Neka vaš dom bude vaša oaza udobnosti.

Za vrijeme hladnih zimskih dana ili ljetnih vrelina veoma je važno imati dobru termoizolaciju kako zrak u prostoriji ne bi bio previše suh ili vlažan, a temperatura ostala optimalna tijekom cijelog dana. A sve to je moguće postići bez visokih računa za grijanje ili hlađenje. Pod parolom “Najviše vrijedi dom koji štediYtong Termoblokovi osiguravaju brojne prednosti u odnosu na tradicionalne materijale i načine gradnje.

Foto: PR /  Nekad je dobro živjeti u izolaciji

Primjera radi, kada grijete prostorije sa zidovima od tradicionalnih materijala najprije se zagrijavaju sami zidovi, pa tek onda počinje da se grije prostor. Kod Ytong Termobloka skoro da nema akumulacije toplote u zidovima, pa se samim tim prostor grije znatno brže. Tako se u objektima izgrađenim od Ytong-a ostvaruju značajne uštede u energiji i računima, kako zimi za grijanje, tako i ljeti za hlađenje.

Foto: PR /  Nekad je dobro živjeti u izolaciji

Pored izvrsne toplotne izolacije, Ytong spada i u ekološki zdrav materijal. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu i iznimnoj paropropusnosti, objekti građeni YTONG materijalom imaju zdravu i ugodnu mikroklimu za boravak i život u prostoru. Sprečavajući zadržavanje vlage i stvaranje “gljivica” Ytong  omogućava da udišete čist i svjež zrak u svom domu tijekom cijele godine.

Foto: PR /  Nekad je dobro živjeti u izolaciji

Više o prednostima Ytong materijala saznajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close