Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

Najveće firme biraju GUMA M i Renault za svoj posao!

Provjerite i vi zašto na 25. međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru od 16. do 20. 4. 2024.
Gospodarstvo / Promo | 17. 04. 2024. u 09:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine GUMA M na Sajmu gospodarstva u Mostaru široj javnosti predstavlja dugogodišnje uspješnice iz segmenta Renault lakih komercijalnih vozila u BiH i EU. Na sajmu će biti premijerno predstavljen novi Renault Kangoo Express Van te brojne prerade Renault LKV vozila.

Renault i GUMA M prepoznaju potrebe poslovnih kupaca

Dugogodišnje iskustvo pozicioniralo je GUMA M u vodećeg partnera poslovnih kupaca u Bosni i Hercegovini. U GUMA M poslovnim kupcima su na raspolaganju prodajnih i postprodajnih savjetnici, izložbeni modeli vozila, probne vožnje, prodajne ponude sa svim uključenim uslugama i preradama, mobilnost 24/7, zamjenska vozila i pomoć na cesti. Profesionalni kupci mogu, sukladno svojim potrebama odabrati i garanciju na vozila i to 2 godine bez ograničenja kilometraže te uz doplatu garanciju do 6 godina ili do 200.000 km

  / Foto:PR/ GUMA M na Sajmu gospodarstva u Mostaru 

Renault LKV vozila su dugi niz godina broj 1 u EU i BiH

Renault neprekidno prilagođava svoje proizvode kako bi udovoljila različitim zahtjevima poslovnih kupaca, nudeći širok spektar opcija prilagođenih industrijskim potrebama za sve potrebe posla flotnih kupaca. Zbog toga Renault ima respektabilno iskustvo i povjerenje u ovom tržišnom segmentu. Vrhunsku kvaliteta, funkcionalnost, ekonomičnost i niski troškovi korištenja i održavanja su neke od glavnih karakteristika Renault LKV vozila

Renault i Dacia prerađena vozila za hitnu službu, policiju, vatrogasce,….

Različite djelatnosti zahtijevaju i vozila različitih specifikacija i prerada. GUMA M, Renault i Dacia svojim kupcima pripremaju vozila za apsolutno sve poslovne potrebe pa najvišim standardima kvalitete. Izdvojit ćemo samo neke od njih kao što su: policija, hitna pomoć, prijevoz hrane i lijekova (hladnjače), prijevoz osoba s invaliditetom, prerade za različite male obrte, vozila za ophodnju prometnica, prijevoz opasnih tereta…

Sve češće na našim prometnicama, među čuvarima zakona je i policijski Dacia Duster. Model koji je kroz dugi niz godina dokazao sposobnost na svim terenima zbog svog zbog svoga 4x4 pogona, a pokretan je ekonomičnim motorima.

  / Foto:PR/ GUMA M na Sajmu gospodarstva u Mostaru 

Poslovni najam

GUMA M ima preko 500 vozila u poslovnom najmu. Ova usluga olakšava poslovnim kupcima brigu o voznom parku. Naime poslovni kupci, vezano za vozni park, imaju sve na samo jednom računu osim troška goriva.

Novi Renault Kangoo Van i Renault Clio LPG

Jedan od glavnih noviteta koji će biti istaknut na sajmu je novi Renault Kangoo Van. Ovaj model donosi revolucionarna rješenja poput "Open Sesame by Renault" sistem, koji uključuje najduža bočna klizna vrata u klasi, olakšavajući pristup teretnom prostoru. Pokreće ga će ga dobro poznati, pouzdani i štedljivi dizelski motori u verzijama s 95 i 115 KS, osiguravajući izvanrednu izvedbu i ekonomičnost.

Posjetiteljima sajma bit će predstavljen i novi Renault Clio i to u LPG verziji. Renault i Dacia jedini na BH tržištu, a i šire svoje modele nude sa tvorničkom plinskom instalacijom. Povoljna cijena, niski troškovi korištenja vozila na plin su sve češće odabir poslovnih korisnika u Bosni i Hercegovini.

  / Foto:PR/ GUMA M na Sajmu gospodarstva u Mostaru 

GUMA M u paviljonu 2 na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Posjetite izložbeni prostor kompanije GUMA M na Mostarskom sajmu od 16. do 20. 4. 2024. u paviljonu broj 2 kako bi upoznali najnovije inovacije u segmentu lakih komercijalnih vozila. Tim GUMA M profesionalaca bit će na raspolaganju kako bi odgovorio na sva Vaša pitanja i predložio vozilo koje odgovara upravo potrebama vašeg posla.

Kopirati
Drag cursor here to close