A sada i službeno –Gonzales!

Mostar dobiva sjajni Gastro Pizza Pub!

Gonzales objedinjuje vrhunsku pubovsku kuhinju, zatim restoransku ponudu s pravim svjetskim menijem, uz izbor više od 50 vrsta renomiranih piva za svačiji ukus i, uz sve to, najbolju i najveću selekciju viskija u Mostaru, na što su posebno ponosni
Gospodarstvo / Promo | 16. 11. 2017. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerujemo da ste već načuli, a sada vam službeno dajemo potvrdu – od 23. 11. Mostar će postati bogatiji za jedan vrhunski ugostiteljski objekt - Gastro Pizza Pub "Gonzales".

Kao što samo ime govori – bit će to mjesto za sladokusce i one koji su željni ukusnog zalogaja i najboljeg mogućeg osvježenja, a upravo to naći ćete na jednom mjestu – na spoju ulice Beiburških žrtava i Vukovarske ulice, na Rudniku.

Vaše je samo da ogladnite i ožednite...

"Gonzales" objedinjuje vrhunsku pubovsku kuhinju, zatim  restoransku ponudu sa pravim svjetskim menijem, uz izbor više od 50 vrsta renomiranih piva za svačiji ukus i, uz sve to, najbolju i najveću selekciju viskija u Mostaru, na što su u "Gonzalesu" posebno ponosni.

Pogađate, samo ime "Gonzales" garantira da ćete tu moći pojesti i tradicionalno kvalitetnu pizzu, koja će sada biti podignuta na još viši nivo okusa i kvalitete. Kad smo već kod okusa, chef je sastavio i listu jela koja se inače mogu kušati ugavnom po svjetskim metropolama, a za nekoliko dana moći ćete ih kušati i u Mostaru.

Prijatelji vašeg novčanika

I da vas odmah obradujemo, makar ponuda jela i pića zvuči pomalo ekskluzivno, cijene će biti, garantirano, po mjeri čovjeka, a sve uz moto – „Fina klopa po finoj cijeni!“  Isto, naravno, važi i za cijene pića u Gastro Pizza Pubu "Gonzales", koji vam sa svojih 350 četvornih metara ugodno uređenog prostora želi postati omiljeno mjesto kojem ćete se nanovo vraćati. 

Uostalom, zašto skrivati da je cilj Gastro Pizza Puba „Gonzales“ postati vaša omiljena dnevna i noćna destinacija, mjesto gdje ćete s ponosom i osjećajem da ste na pravom mjestu, dovesti svoje prijatelje, djevojku, partnere, ljude koji su vam najdraži i do čijeg mišljenja vam je stalo. I da ćete svi skupa osjetiti entuzijazam svih ljudi uključenih u projekt ovog jedinstvenog  lokala.

Još malo, još sasvim malo...

Strpite se još malo, od 23.11, što će reći od narednog četvrtka, kada službeno otvara svoja vrata, Gastro Pizza Pub „Gonzales“ potrudit će se potvrditi da sve ovo što smo napisali nije tek puka priča.

Vrata Gastro Pizza Puba su vam za točno sedam dana širom otvorena...a „Gonzales“  vam samo još može poručiti – Vidimo se!

Kopirati
Drag cursor here to close