Crystal Taste Award

Mljekara Livno ponovno je ostvarila zavidan rezultat sa svojim Livanjskim sirom

„Crystal Taste Award“ je priznanje koje se daje proizvodima koji su tri godine zaredom ocjenjeni s 3 STA zvjezdice od tri različita panela degustatora.
Gospodarstvo / Promo | 09. 01. 2024. u 11:47 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni institut za kvalitetu i okus (ITQI) iz Bruxellesa treću godinu zaredom dodijelio Livanjskom siru priznanje „Superior Taste Award“ s maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i superiornu kvalitetu, te dodatno priznanje „Crystal Taste Award“.

PR  / LivanjskI sir dobio priznanje „Superior Taste Award“

„Crystal Taste Award“ je priznanje koje se daje proizvodima koji su tri godine zaredom ocjenjeni s 3 STA zvjezdice od tri različita panela degustatora. Za 2024 godinu ovu nagradu dobilo je ukupno 25 proizvoda u svim kategorijama.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od preko 200 renomiranih stručnjaka za hranu pomno odabranih iz najprestižnijih kulinarskih asocijacija i top institucija kao što su Le Guide Michelin i Gault & Millau.

Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda.

Ovakav uspjeh je još jedna potvrda kvalitete našeg autohtonog domaćeg proizvoda prepoznate na svjetskoj razini, na što možemo biti iznimno ponosni.

Kopirati
Drag cursor here to close