Akcija traje od 6.9. do 3.10.

Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, osiguran je niz pogodnosti za kupovinu kod partnera: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.
Gospodarstvo / Promo | 07. 09. 2021. u 09:21 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u suradnji s kompanijom Visa i partnerima - online kupovina i plaćanje Visa karticama.

Ovogodišnji partneri su: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.
Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, osiguran je niz pogodnosti za kupovinu kod gore navedenih partnera. Akcija će trajati od 6. rujna do 3. listopada 2021. godine, a svaki tjedan bit će osigurane pogodnosti kod točno određenog partnera.

Prvih sedam dana bit će u znaku web trgovine ekupi, gdje će svi korisnici Visa kartica Intesa Sanpaolo Banke na odabranu ponudu imati popust od 10%, uz isporuku odmah. U razdoblju od 13. – 19.9. ukoliko ste u potrazi za novim komadima odjeće, obuće ili modnih dodataka, kupovinu ćete moći obaviti putem web shopa partnera Astra i Borovo i ostvariti popust od 20% na svaku kupovinu.

Treći tjedan rezerviran je za Domod, te svi korisnici Visa kartica koji imaju u planu renoviranje kuhinje ili kupovinu računarske opreme moći će ostvariti 20% popusta na svaku kupovinu. Posljedni tjedan osiguran je za partnera Kupi Tehniku koji će na odabrani asortiman ponuditi 20% popusta.

Bitno je napomenuti da pogodnosti vrijede za prvih 200 kupaca i da se popusti obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama, ukoliko drugačije nije navedeno.

S Intesa Sanpaolo Bankom i Visa karticama kupujte i plaćajte sigurno, bilo kad i bilo gdje. Za više informacija posjetite web stranicu Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close