Mene zovu tambure

Miroslav Škoro u Splitu nakon 13 godina

Gospodarstvo / Promo | 24. 11. 2016. u 12:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza Miroslava Škore broji su koncerti širom Hrvatske i svijeta. Punio je gotovo sve koncertne i sportske dvorane. No ovaj koncert pod nazivom „Mene zovu tambure“ nešto je posebno.

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe na neki način s ovim koncertom vraća se svojim korijenima koji su počele davnih godina sa sada već legendarnom „Ne dirajte mi ravnicu“. „Šumi šumi javore“, „Mata“, „Ne vjeruje srce pameti“, „Majko jedina“, „Sokak bez imena“, „Oj oraje“, “Otvor ženo kapiju“ „Garavušo garava“ i druge skladbe poznate su slušateljima ne samo tamburaške glazbe.

Nakon skoro 13 godina Miroslav Škoro dolazi u Split u Sportsku dvoranu Gripe.



Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji Miroslav Škoro ističe:
-Čast mi je nastupati na ovakvom koncertu. Publika voli doći na ovakve na neki način intimne koncerte, a mi to uvijek napravimo bez struje. I dopustimo da odlutamo aražmanski i zvukom u emocije. Ovaj koncert je mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast:a to je da imam silnu potrebu pričati izmedju pjesama.

Kroz ovu intimnu glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je napisao o roditeljima, ljubavi, domovini, Slavoniji, prijateljima, svojoj kući i konjima. Pjesme koje je pisao sebi i drugima, pjesme koje su postale dio naših života. Uz koje smo se radjali,bježali i vraćali se. Nadali se , živjeli i umirali.

Prodaja ulaznica kisoci Tiska i ostala prodajna mjesta sustava eventim.hr i www.croatia-tickets.com/

 

Kopirati
Drag cursor here to close