Od petka 21.05. do nedjelje 23.05.

Mepas Mall Shopping Dani

S dolaskom ljepših vremena ne možemo, a da ne poželimo napraviti totalno osvježenje unutar naših domova i ormara, a Shopping Dani idealna su prilika za to.
Gospodarstvo / Promo | 20. 05. 2021. u 10:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend s fenomenalnom shoppingom prognozom vas čeka u Mepas Mall centru. Svi se veselimo kraju radnog tjedna, a idealan način za poželjeti dobrodošlicu vikendu su Shopping Dani od petka, 21.05. do nedjelje, 23.05.2021.

Vrijeme je da obojite ulice veselim kombinacijama uz zanimljive kolekcije koje krase centar ovog proljeća. Trendovi i modni detalji vraćaju energiju u naše dane, a šetnje gradom pretvorit će se kao u one s modne piste. Kakvu god kombinaciju osmislite sigurni smo da ćete je pronaći u vašem omiljenom mjestu za shopping, po super povoljnim cijenama.

Pozitivna energija, koju proljeće donosi sa sobom, nosi mnoštvo novih ideja. S dolaskom ljepših vremena ne možemo, a da ne poželimo napraviti totalno osvježenje unutar naših domova i ormara, a Shopping Dani idealna su prilika za to.

Sve pogodnosti Shopping Dana možete pogledati na LINKU 

Najpovoljnija sniženja samo su jedan od razloga zašto Shopping Dani mame osmijeh na lice! Uz račun od 20 KM možete doživjeti pravu Urbanu avanturu! Naravno, riječ je o nagradnom natječaju u kojemu možete osvojiti Capriolo Level 9.5 HDS24 mountain bike ili MS ENERGY e-romobil e20. Više pogledajte na LINKU 

Posjetite Mepas Mall ovog vikenda, najbolja sniženja čekaju na vas. :)

Vidimo se!

Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close