Od 1.12. do 3.12.

Trodnevna zabava: Mepas Mall & HT Eronet Family Weekend

Organizatori su se potrudili da sve posjetitelje očekuje mnoštvo aktivnosti spremnih da svakoj generaciji ponude nešto iz bogatog programa
Gospodarstvo / Promo | 29. 11. 2017. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju još jedan Family Weekend, koji će se održati od petka, 1. prosinca do nedjelje 3. prosinca u Mepas Mallu. Kao i dosad, organizatori su se potrudili da sve posjetitelje očekuje mnoštvo aktivnosti spremnih da svakoj generaciji ponude nešto iz bogatog programa.

Očekuje vas zabava za cijelu obitelj i idealna prilika za vesela druženja, odličnu zabavu i puno osmijeha, a najbolje su zabave koje traju tri dana pa krenimo redom.

U petak, 1.12.2017.  stavite podsjetnik za Malu tvornicu ukrasa. Svi će imati priliku okušati se u izradi maštovitih ukrasa, a kako bi probudili blagdanski duh imat ćete priliku i kreirati vlastite božićne i novogodišnje čestitke te tako ubrzati vrijeme praznika koje svi zajedno jedva čekamo. Probudite u sebi vrijedne kreativce od 18 do 20 sati, kada će 3. kat Mepas Malla postati mala tvornica u kojoj nastaju ukrasi koji će izmamiti vedar osmijeh na vaša lica.

U subotu, 2.12.2017. zabava se nastavlja uz omiljene Super wings likove. Odletite na krilima zabave i pridružite se simpatičnim aviončićima u pustolovinama u našem centru od 18 do 20 sati na 1. katu centra. Sigurni smo da vaši mališani neće ostati ravnodušni, a Super wings će proširiti pozitivnu energiju cijelim centrom.

Zabavi tu nije kraj! Treći dan rezerviran je za lutkarsku predstavu koju naši mališani uvijek rado posjećuju. Lutkarska predstava ''Mačak u čizmama'' u izvedbi lutkarskog kazališta Mostar odigrat će se u nedjelju 3.12.2017. od 18 sati na 3. katu centra. Izuzetna priča koja spaja stvarni život i čarobni svijet bajke obogatit će već kreativnu maštu vaših najmlađih. Uplovite u čarobni svijet bajki,  uživajte sa svojim mališanima u lutkarskoj verziji omiljene bajke i omogućite im nezaboravan dan.

Imamo i više nego dovoljno razloga da ne propustite ni jedan od tri dana Family weekenda jer pregršt zabave učinit će predivne uspomene za cijelu obitelj.

Pozivamo vas na veliko obiteljsko druženje uz najveseliji vikend u godini, a svakako posjetite i HT ERONET centar u Mepas Mallu i iskoristite neku od odličnih ponuda koje vas očekuju!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close