Luksuzni automobili

Mepas Mall Gran Turismo Show

Ponedjeljak 7.5.2018. od 18 sati na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2018. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luksuzni automobili elegantnog izgleda, nadrealnih brzina i najpoznatijih svjetskih brandova vam zvuče primamljivo?

U svom kalendaru zabilježite ponedjeljak, 7.5.2018. jer vas na platou Mepas Malla očekuje Gran Turismo Show!

Najnoviji modeli, kao što su Lamborghini Huracan Performante, Ferrari 812 Superfast i McLaren 720S su samo neki od razloga da u ponedjeljak od 18:00 sati posjetite plato Mepas Malla gdje ćete uživati u izložbi ovih genijalnih automobila koji će vas osvojiti svojim futurističkim dizajnom i nevjerojatnim performansama!

Ekskluzivni spektakl raskošnih modela Gran Turismo karavane, u svom je pohodu za  svoje stajalište odabrao upravo naš centar, i tako dao idealnu priliku svim posjetiteljima da uživaju u pogledu koji ostavlja bez daha.

Porsche 991, Porsche 993 Cabriolet, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Aventador, Ferrari 328 GTSm, Ferrari 488 GTB, Ferrari 458 Spider, Ferrari F12, Lamborghini Huracan Spyder, Lamborghini Performante, Mercedes Maybach, Lamborghini Aventador S, Ferrari GTC Lusso, Ferrari 458 Italia, BMW M2, Corvette C7R samo su neki od modela koji vas očekuju na platou našeg centra!

Izuzetno rijetki i najnoviji modeli će po prvi put biti prikazani na našim prostorima, što je razlog više da prisustvujete ovom spektaklu!

Ovi prekrasni primjeri iz svijeta luksuznog automobilizma učinit će Mepas Mall Gran Turismo Show događajem koji ne smijete propustiti! 

Dođite po svoju dozu adrenalina!

 Čekamo vas!

 Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close