Posjetite Open Day!

Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridgeu

Od 2011. agencija Libar svake godine za djecu iz BiH organizira odlazak na prestižni Cambridge
Gospodarstvo / Promo | 13. 03. 2019. u 08:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Učimo engleski u Engleskoj

Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridge-u.

OPEN DAYS
Mostar: petak – 15.03. u 16h, Hotel Mostar
Sarajevo: subota - 16.03. u 12:00h, UNITIC Business Center.

Škola stranih jezika ''Libar'', službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 12 do 19 godina. Od 2011. agencija Libar svake godine za djecu iz BiH organizira odlazak na prestižni Cambridge, u sklopu kampa Studio Cambridge U.K. na program ljetne škole engleskog jezika.

Studio Cambridge je institucija koja upravlja s kampovima škola stranih jezika u Velikoj Britaniji u 5 gradova. Jedna od najstarijih škola a time i najiskusnija u podukama engleskog jezika i zahtjevima djece iz cijelog svijeta. 65godina iskustva (1954-2018)

Program pored sudjelovanja u internacionalnom okruženju učenika iz cijelog svijeta, nudi paralelno i niz obilazaka i atrakcija Cambridge-a, Londona i ostalih znamenitosti Engleske.

Foto: Promo / Djeca iz BiH na Cambridgeu

Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora-ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 16.03.2019., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar www.libar.info ili na Facebook stranici ''Libar Agencija - Škola stranih jezika''.

Vjerujemo, da će roditelji prepoznati sve prednosti ove prestižne škole, jedne od najstarijih škola engleskog jezika u Engleskoj za osobe kojima je engleski strani jezik.

Foto: Promo / Generacija učlenika Libar 2016.

Stoga pozivamo zainteresirane da nam se pridružite u Sarajevu 16.03. i Mostaru 15.03. kada ćete imati posljednju priliku za prijavu, kao i saznati više o programu te upoznati se s profesorima koji će zajedno s djecom ići u Englesku.

Planirano putovanje ove godine je predviđeno 14.07.2019. i trajat će do 28.07.2019. tako da i ove godine očekuje formiranje grupe polaznika za Cambridge iz Bosne i Hercegovine.

Foto: Promo / Generacija učlenika Libar 2015.

Svi zainteresirani za ovo putovanje, dobit će potrebne informacije o putovanju, terminu, programu rada, kampovima i cijeni aranžmana. Svakako, omogućeno je svima da se i sami upoznaju o svemu putem naše web stranice www.libar.info ili na FB stranici ''Libar Agencija - Škola stranih jezika''.

Pozivamo sve zainteresirane, da nam se priključe 15.03.2019. u 16h u Hotelu Mostar / Mostar ili 16.03.2019. u UNITIC Business centru (3 kat – Toranj A) u 12h.

Foto: Promo / Panorama Londona

Prijave zaključujemo s danom 16.03.2019.

Molimo, sve zainteresirane, da na e-mail [email protected] najave svoj dolazak.

Agencija Libar – škola stranih jezika
Službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH
www.libar.info

Kopirati
Drag cursor here to close