Mepas Mall

Ljetna izložba kreativaca

Četvrtak 2. kolovoza 2018. od 18 do 23 sata na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 31. 07. 2018. u 10:32 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall i ove godine priprema najkreativniju izložbu za sve ljubitelje unikatnih predmeta i posebnih detalja. U mostarskoj ljetnoj noći, u četvrtak 2. kolovoza od 18 do 23 sata na platou Mepas Malla u suradnji sa udrugama Moje zlatne ruke i Očima kreativaca održat će se ljetna izložba kreativaca.

Pozivamo vas da nam se pridružite na platou Mepas Malla, kreativnosti i smijeha neće nedostajati, a i ovaj događaj je jedinstvena prilika da podržite rad naših kreativaca.

U bogatoj ponudi imat ćete priliku odabrati nešto idealno za sebe, ali i pronaći ideju za savršen poklon da razveselite svoje najdraže. Ukrasi, suveniri, rukotvorine izrađene različitim tehnikama, slike, odjevni dizajnerski komadi, torbice, nakit su samo neki od predmeta koje ćete moći kupiti po simboličnim cijenama.

Ova fantastična izložba kreativaca je savršena prilika da budete svoji i odaberete nešto što drugi neće imati, ali i uživate u druženju s kreativnim izlagačima.

Unikatni predmeti u koje je uloženo mnogo truda i ljubavi stižu u Mepas Mall da svim posjetiteljima izmame osmijeh na lice. Budite dio svijeta mašte u četvrtak, 2.8. i podržite kreativce u njihovom radu.

Ako volite umjetnost i kreativnost, ovaj događaj protkan bajkovitim idejama ne smijete propustiti! Provedite drukčiju ljetnu večer, dođite i družite se s kreativcima na platou Mepas Malla.

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close