Spremni za ljeto uz posebnu ponudu kredita Addiko banke

Kredit od 5.000 KM, sa atraktivnom ratom od 99 KM.

Posebna proljetna ponuda Addiko Blic gotovinskog kredita u iznosu od 5.000 KM i uz atraktivnu mjesečnu ratu od 99 KM, od danas je na raspolaganju.
Gospodarstvo / Promo | 24. 05. 2021. u 11:46 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Banka Sarajevo nudi posebnu ponudu kredita za olakšavanje troškova o kojima se razmišlja sa dolaskom lijepog vremena. Bilo da se radi o uređenju, krečenju ili sređivanju kuće ili stana, zamjeni ulaznih vrata ili stolarije, renoviranju kuhinje, uplati putovanja za dugo čekani godišnji odmor ili nekom drugom izdatku kojim bh. građani žele napraviti osvježenje u svom životu i učiniti ga ugodnijim, mogu računati na podršku Addiko banke u ispunjenju njihovih želja. Posebna proljetna ponuda Addiko Blic gotovinskog kredita u iznosu od 5.000 KM i uz atraktivnu mjesečnu ratu od 99 KM, od danas je na raspolaganju.

„Atraktivna rata kredita od 99 KM nova je pogodnost koju smo spremili za naše klijente, ali i sve one koji to još uvijek nisu, u okviru naše nove proljetne akcije. Ovu ratu našim klijentima nudimo za kredit u iznosu od 5.000 KM, na period od 5 godina, kako bismo im omogućili ispunjenje malih i malo većih želja, koje se javljaju sa lijepim vremenom, a kojim će život učiniti ugodnijim“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da je ponuda važeća za klijente svih banaka pod jednakim uslovima.

Kao što su klijenti Addiko Bank Sarajevo već navikli, način apliciranja je veoma jednostavan. Kredit je moguće ugovoriti dolaskom u bilo koju poslovnicu Addiko Bank Sarajevo ili jednostavnim apliciranjem za kredit putem web stranice www.addiko-fbih.ba, Facebook stranice Addiko Bank Sarajevo ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra na 033 866 666 ili [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close