-30%

Kreću Englezi, Španjolci i Nijemci, a Wwin po starom - daje bonuse na uplatu

WWin i u subotu dijeli bonuse za svoje vjerne igrače.
Gospodarstvo / Promo | 14. 08. 2021. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji sutra uplate na Wwin putem bilo koje opcije uplate.

U subotu, 14. 08., na Bonus day, uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller) na WWin i osvojite bonus u vrijednosti od 30 posto od uplate. (Aktiviranje 100%, uslov: 1 X 1,35)

Maksimalan bonus je 200 KM ili 100 eura, a akcija vrijedi isključivo za subotu. Stoga, ne propustite ovu sjajnu priliku, posebno sada kada kreće nova sezona engleske Premier lige, španjolske La Lige i njemačke Bundeslige!

A početak nove sezone u najboljim europskim ligama donosi zaista nekoliko fenomenalnih utakmica koje privlače ogrromnu pažnju.

Subotnji program u Engleskoj otvaraju Manchester United i Leeds. Apsolutno svi očekuju istinski spektakl sa golovima, a United svakako ima ogromne ambicije ove sezone - one šampionske i veliki je favorit u ovom meču.

Aktualni prvak Europe Chelsea prvi meč sezone igra protiv Crystal Palacea. Tim Thomasa Tuchela još je jači u odnosu na prošlu godinu dolaskom Romelula Lukakua i pobjeda protiv Palacea ne bi trebala doći u pitanje.

Liverpool u posljednjem subotnjem duelu gostuje kod Norwicha. Redsi su konačno kompletni, vratio se i Virgil van Dijk i nema dileme da bi sve osim pobjede tima Jurgena Kloppa bilo veliko iznenađenje.

Derbi prvog kola u Engleskoj igra se u nedjelju od 17:30 sati. Prošle sezone nedodirljivi Manchester City gostuje Tottenhamu.

Pep Guardiola sigurno želi još jedan trofej. City je svom superjakom timu dodao i Jacka Grealisha i još jači ulazi u novu sezonu. Ni Tottenham nije previše mijenjao. Novi trener je postao Nuno Espirito Santo, a to znači i nešto tvrđu igru Spursa u novoj sezoni. Ipak, usprkos svemu City je veliki favorit u ovom meču, a kvote u Wwinu to jasno pokazuju.

U Španjolskoj će u subotu od 22 sata na teren Real Madrid. Nakon jako loše prošle sezone Kraljevi u novu ulaze bez ikone kluba Sergija Ramosa i sa Carlom Ancelottijem kao novim trenerom.

Kraljevski klub je pojačao samo David Alaba, vratili su se neki igrači sa posudbe i vidjet ćemo kako će Real izgledati u novoj sezoni. Protiv Alavesa su svakako favoriti.

Prvak Atletico Madrid sezonu otvara u nedjelju na neugodnom gostovanju kod Celte u Vigu. Bit će to jako težak izazov za tim Diega Simeonea, a kvota na pobjedu Jorgandžija je zaista fenomenalna.

Naravno, najveću pažnju privlači duel Barcelone i Real Sociedada na Camp Nou.

Katalonci su ostali bez Lionela Messija, navijači su zbog toga bijesni i bit će interesantno vidjeti Barcu kako će se snaći bez ikone kluba.

Prvi protivnik je veoma težak. Ambiciozni tim iz San Sebastiana ima visoke ambicije u novoj sezoni, te će sigurno htjeti bodove protiv Barcelone iako je domaći tim veliki favorit.

Bundesliga će i ove sezone biti u znaku Bayerna koji sa novim trenerom Julianom Nagelsmannom juri po 10. uzastopni trofej prvaka.

Bayern sezonu otvara utakmicom protiv Borussije u Monchengladbachu, a domaćini će sasvim sigurno ciljati na iznenađenje protiv aktualnog prvaka na otvaranju sezone.

Velike ambicije ima i Borussia Dortmund. Ovaj tim želi skinuti Bayern sa trona, a u prvoj utakmici sezone njih će iskušati ekipa Eintrachta iz Frankfurta.

U francuskoj Ligue 1 sve su oči uperene u subotnji meč između PSG-a i Strasbourga.

Dolazak Lionela Messija u Pariz izazvao je potpuni kaos među navijačima ovog tima, a moguće je da Messi svoje prve minute u novom klubu odigrati u ovom meču u kojem je PSG apsolutni favorit.

A znaš li da je Wwin jedina online kladionica u regiko s Poker aplikacijom? Svakog ponedjeljka čekaju te turnir s nagradom od 1000 €. Voliš POKER? Igraj ga besplatno - svaki dan i uživaj u FREEROLL turnirima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Wwin nudi oklade na mečeve Premijer lige BiH, moguće je sve događaje pratiti ućivo, a tu su i brojni bonusi i nagradne igre. Pratite Wwin putem Facebooka Instagrama.

 

 

WWin uz bh. klubove

Kladionica WWin nastavilja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava nekoliko timova.

Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Radnik na svojim dresovima nose logotip ove kladionice, kao i igrači Krupe, koji se sada natječu u Prvoj ligi RS.

Wwin nudi oklade na mečeve Premijer lige BiH, moguće je sve događaje pratiti uživo, a tu su i brojni bonusi i nagradne igre.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Kopirati
Drag cursor here to close