Voda s porukom

Koje će velike zvijezde "okupirati" Jana stage?

Gospodarstvo / Promo | 01. 07. 2016. u 14:01 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chris Brown, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, The Game, Svan Vath, Macklemore & Ryan Lewis i mnogi drugi, samo su dio zvjezdane glazbene postave koja će između 6. i 10. srpnja 2016. nastupiti na Balaton Sound Festivalu.

Poznato je da najbolji idu s najboljima, pa će i ove godine u sklopu Balaton Sound Festivala biti postavljen Jana stage, najljepša i najveća pozornica na samom jezeru.

Zašto je Balaton Sound omiljen?

Balaton Sound festival već je bio proglašen najboljim festivalom srednje veličine u izboru europskog udruženja festivala, a s obzirom na glazbena imena ove godine, nema sumnje da će opravdati status koji ga prati u svijetu i još jednom se približiti samom vrhu festivala s elektronskom glazbom.

Jana će sigurno dati još jednu dimenziju više ovoj lijepoj glazbenoj priči, kako svojim stageom tako i činjenicom da će atraktivne Jana hostese tijekom cijelog programa kroz svoje aktivacije i u suradnji s DJ-ima dodatno podizati atmosferu festivala na kojem se očekuje 150.000 ljudi.

Rijeke ljudi, mladih, ali i onih malo starijih iz godine u godinu dolazi na prekrasno jezero Balaton kako bi uživali u vrhunskim izvođačima i odličnim partyjima, a nezaobilaznu ulogu ima i Jana stage, centralno mjesto after-partyja.

Jana samo ljubav

Uz pozornicu koja će biti neizostavni dio dobrog provoda, u sklopu Balaton Sound Festivala bit će instalirano i veliko Jana srce.

Naime, svi posjetitelji će imati mogućnost odabrati ljubavne poruke Louise Hay i sami ih napisati na Jana srce. Nakon ispisivanja poruka s unutrašnje i vanjske strane srca iscrtati će se i napraviti veliki Jana logo.

Bit će to prekrasna slika koja će dati poseban šarm cijelom festivalu i još jednom naglasiti važnost ljubavi, osjećaja koje pokreće svijet.

Kopirati
Drag cursor here to close