JUB

JUBIZOL fasadni sustavi sa preporukom

Investicija u ugradnju fasadnog sustava JUBIZOL je sinonim za efikasnu i dugotrajnu zaštitu objekta, a ujedno korisnicima osigurava odlične uvjete boravka tijekom cijele godine.
Gospodarstvo / Promo | 23. 09. 2021. u 07:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Efikasna i dovoljna toplotna zaštita objekta je danas ključna za osiguranje veće udobnosti boravka, zato je bitno da fasadni sustavi ispunjavaju i visoke energetske zahtjeve korisnika. U kompaniji JUB smo sa fasadnim sustavima JUBIZOL razvili sistemska rješenja, koja ispunjavaju zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju te su usklađena sa arhitekturnim, klimatskim i energetskim zahtjevima. Pored vanjskog izgleda fasade, kojeg određuju boje, struktura, oblik i materijali, bitni su i njena funkcionalnost i trajnost. Investicija u ugradnju fasadnog sustava JUBIZOL je sinonim za efikasnu i dugotrajnu zaštitu objekta, a ujedno korisnicima osigurava odlične uvjete boravka tijekom cijele godine.

Uštedite energiju do 40 % i kreirajte zdrave i ugodne uvjete boravka

Ugradnjom toplotnoizolacijskog sustava JUBIZOL i dovoljne debljine izolacijskog materijala, potrošnju energije za grijanje i hlađenje ćete moći smanjiti do čak 40%, a pored toga i spriječiti nastajanje toplotnih mostova. Sa idealno izoliranim zidnim površinama ćete u unutrašnjim prostorima poboljšati uvjete boravka, koje određuje temperatura između 19 i 22 °C i vlaga između 40 i 60%, a time spriječiti i eventualno isušivanje zraka i nastajanje prašine koja može nadražiti naš dišni sustav, te razvoj zidne plijesni koja nastaje radi visoke i trajne vlage, kao i drugih utjecaja iz okruženja.

Osigurajte kvalitet i trajnost objekta sa garancijom do 25 godina

Fasadne sustave JUBIZOL odlikuje vremenska postojanost i dug životni vijek, što vrijedi i za najzahtjevnije uvjete korištenja. JUB osigurava do 25-godišnju garanciju te dugoročnu i pametnu investiciju u toplotnoizolacijski sustav JUBIZOL. Energijski efikasni toplotnoizolacijski sustavi JUBIZOL su u cijelosti proizvedeni u Sloveniji. Sa vlastitom proizvodnjom ekspandiranog polistirena u JUB-u osiguravamo potpunu kontrolu svih komponenti koje su u njega ugrađene.

JUBIZOL EPD certifikat – ekološka gradnja

Održivo korištenje prirodnih resursa i odgovornost prema budućim generacijama su naše najbitnije vodilje pri razvijanju i proizvodnji JUBIZOL fasadnih sustava.
Sa okolinskom deklaracijom proizvoda (EPD - Environmental product declaration) prema SIST EN ISO 14025 prikazan je jedinstven mjerljiv utjecaj na okoliš u životnom ciklusu proizvoda. To predstavlja kompleksnu i pouzdanu osnovu održivom u građevinarstvu.
Dobivanjem EPD certifikata našim partnerima omogućavamo, da uspješno konkuriraju i sudjeluju i u projektima gdje se zahtijevaju certifikati održivosti / ocjene (Zelena javna nabavka, zahtjevi u standardima: LEED, BREEAM, DGNB).

Povećajte estetsku vrijednost objekta

Toplotnoizolacijski sustavi JUBIZOL osiguravaju vrhunski estetski izgled objekta. Završni malteri omogućavaju izvedbu fasade u gruboj i glatkoj strukturi uz različitu granulaciju, a pri tome možete birati između brojnih nijansi sa najvećom postojanosti. Pri odabiru odgovarajuće nijanse mogu vam u pomoć priskočiti prodajni inženjeri i arhitekti JUB u Sarajevu, koji će vam za vaš objekt prethodno uraditi idejnu studiju boja.

Kopirati
Drag cursor here to close